Vem sa att jag inte försöker?

Av: Jag

06 06, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton

16 kommentarer

Bländare:f/4.5
Focal Length:8mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

När jag hittade den här eminenta apparaten på en loppis, slog jag till på en gång. Det är bara det att det inte riktigt går att lita på begagnat. Veven gick av och jag fastnade på Senken… Där har man för att man bekostar sin rehab själv!                                                    

Edit: ovanstående är ren och skär lögn, eller, eftersom jag aldrig ljuger, hittepå!

 

16 kommentarer på “Vem sa att jag inte försöker?”

  1. Fin bild blev det i alla fall!

    Gilla

    • Haha, tack! Det fortsätter att vara så att bilderna väljer sig själva. Jag får väl försöka få upp sinnesstämningen och orken utan mojängen!

      Gilla

  2. Tänk att rost kan vara så fint.
    Jag är lite rostförälskad jag 🙂

    Hoppas det är ytterligare lite bättre idag. Du är duktig som kämpar på!

    Gilla

    • Ja, tänk. Jag är fascinerad av rost och gamla maskiner. Om bonden vid torpet en dag bestämmer sig för att städa och göra sig av med sina vackra maskiner och mojänger så ….. stämmer jag honom för någonting.

      Kämpar på? Alternativet just nu är att lägga sig ner och aldrig kliva upp igen, så det är väl bara att hänga med! Just i ögonblicket är yrseln något avvaktande.

      Gilla

  3. Mekaniska vidunder är inte särskilt pålitliga. Somliga sprider glädje och trygghet hos sin omgivning andra ser likadana ut men beter sig oberäkneligt.
    Jag hade en gång en oljepanna. Den hade många mojänger. Ja ett tag alltså. Sen dog de och satt där som torra tallkvistar och gjorde ingen glad och om pannan var påslagen så blev hela huset raskt bastuvarmt, för endast skållhett vatten pumpades ut till de element som ännu inte beckat igen.
    Nä jag litar inte på tekniken! Det är därför jag går på land och ror till sjöss!

    Gilla

    • Nu tror jag att jag misslyckades. Jag trodde att jag var rolig. Senken = sänkt sinnesstämning, eller? Heben, då höjer jag den kanske… Nä, haha, det här var en mackapär som Vattenfall hade ställt kvar ett tag på tomten, när de drog nya ledningar och jag hittade många roliga detaljer på den.

      Tro inte att jag glömmer att titta in till dig, men jag har ännu inte lyckats få in någon kommentar på din Blogspot. Just nu ligger jag mest och kämpar mot illamåendet som härjar med mig.

      Gilla

  4. Det kan gå att kommentera hos mig som anonym. ”Luddes Morsa” gjorde så. Jag antar att Blogspot även frågar efter mail men jag vet inte. Jag får inte se den.
    Ett annat sätt är att registrera sig på Gmail. Man behöver inte använda den mailen sen men med det kontot på hand vet Google vem du är och låter dig kommentera. Det var så jag började på Google, med ett gmail-konto.

    Gilla

    • Jag har försökt på olika sätt, men fått felmeddelanden. Jag försöker snart igen, när jag mår lite bättre. Idag har jag träffat en vettig läkare på vårdcentralen och är lite gladare om än lika yr och trött.

      Gilla

  5. Du fick fram en äkta ringrostig stil. Vackert kort!
    kramizar

    Gilla

  6. Tack, Sarah, har du vaknat i värmen?! Själv är jag halvdöd och ja, ringrostig, kan man nog säga!
    Kram

    Gilla

  7. Vilka otroliga foton du får till !!! Är imponerad !!!!

    BS Här suger det mest i duschtarmen, när jag är dålig svettas jag massor och duschen i morse känns totalt ogjord nu.
    Hoppsan, du kunde ha flutit vääääldigt långt där.

    Självklart besöker jag dig, fattas bara annat.
    Tack själv !!!!

    Kram

    Gilla

  8. Tack, Agnetha för bildberömmet! Just nu ligger fotandet nere, dödade ju min kamera. Jag har haft för vana att belöna/trösta mig med att fota: besökte jag pappa på sjukhuset kunde jag fota något vackert när jag gick därifrån. Var jag hos läkaren gick jag sen en runda med kameran. Idag var jag faktiskt hos läkaren och hade tänkt ta med storkameran, men det kändes för tungt och dessutom hade ju en läkare tidigare frågat: ”Jaså, fotar du, men hur orkar du det, drar du med dig kameran i en sån där kärra? Så man får passa sig när man är sjukskriven!
    Kram

    Gilla

  9. Ibland förstår jag min granne som är galen i bilder med rostiga bilar.

    Det ÄR snyggt…

    😉

    Gilla

  10. Vill du köpa mojängen?

    Gilla

  11. Det kanske är en makalös manick? Jag menar en ”evighetsmaskin”. 🙂
    Kram och allt gott till dej!

    Gilla

  12. En perbetuum mobile? Ja, det är möjligt! Den ville bli det och därför gick handtaget av.
    Kram

    Gilla


Lämna en kommentar