Innan de släppte taget.

Av: Jag

08 06, 2011

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foton, sommar

27 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:8mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

27 kommentarer på “Innan de släppte taget.”

 1. Jag VILL att du lever på detta. Fotografera, avbilda. Inte lever genom, utan som arbete. En amatör av denna klass finns bara inte.

  Gilla

 2. Du gör en fantasieggande planet av denna maskrosboll! Tjusigt!

  Gilla

 3. Vilken söt bild!!!
  kramizar

  Gilla

  • Maskrosbollar är tilldragande, se bara på alla barn som inte kan låta bli att plocka dem. Nu fick jag en idé. Måste anteckna den så att jag inte glömmer den.
   Kram, Sarah!

   Gilla

 4. Och tänk att många inte kan stå ut med att se sådana vackra (och roliga) blommor i sin egen trädgård.
  Superfint foto som vanligt!

  Gilla

  • Tack, som vanligt! Det beror väl på mängden, Trollan. En och annan maskros lyser upp och är vacker, eller till och med ett helt fält om det inte är i trädgården. Det blir nämligen inte så vackert sen med alla långa ormiga stjälkar som åmar sig överallt!

   Gilla

 5. Bilden är verkligen vacker! har djup, skärpa och en intressant ljussättning. Jag har tagit flera maskrosbilder. Ingen av dem är i närheten lika fin!
  Kram och allt gott till dej!!

  Gilla

  • Jag gillar själv den här bilden och den intressanta ljussättningen kör jag rätt mycket med, d.v.s. motljus. Helt tvärtemot vad man lärde sig när man var yngre. Det ger så fina effekter. Kram och tack för berömmet!

   Gilla

 6. Blomman heter Teveronika, så det var inget öga, men det påminner mycket om ormöga.
  Allt gott till dej!

  Gilla

 7. Ja, jag såg att BeBest hade löst det och det är jättebra, tänkte ropa på honom när jag inte riktigt hade näsan ovanför ytan men var nyfiken på blomman! Teveronika är ett så romantiskt namn på en blomma!

  Gilla

 8. […] Dags för de här extrasolarna. Ute i naturen får de gärna vara men jag vill inte ha halvmeterhöga maskrostuvor  i mitt köksland. Andra maskrosbilder finns här och här och här.. […]

  Gilla

 9. håller BARA med Ken där uppe! …eTT SÅNT DÄR SPLEDID FOTO av dej i alldeles rätt ögonblick

  Gilla

  • Tack. Alwfe! Det här fotot gillar jag själv. Men jag tror att jag börjar tappa inspirationen.

   Gilla

   • spleNdid skulle det vara
    nej det FÅR du inte tro,
    tro inget ,
    gå bara ut ett tag som du brukar ..det är som om kameran är din själs medium, din livsregistrator..kanske får jag inte uttrycka mej så men jag skulle vilja ,
    nånting manar mej säja att det samtidigt är där i fotandet som du talar med din själ,och sen når ut till våra själar.. via dina bilder som bär.. vidare

    Gilla

    • Så fint du skriver, Alwfe, tack för det. Det är väl så att jag är allmänt trött och slut, har inte orkat gå ut så mycket och idag mår jag dåligt igen. Jag blir så deppad av att aldrig orka det jag vill.

     Gilla

     • ahh och usch då , det är inge kul att inte orka ..besvärligt hoppas du får andra krafter ..
      själv har jag slitit med en obehaglig stökröra i dag ,kan inte förstå hur jag tidigare lämnat det at bli så sabligt mycket
      … i dag tvingade jag mej att iaf starta , insåg att det kommer att ta tid .Tänker just nu på att jag inte tagit itu med det tidigare just för att slippa känna av hur långsamt och trögt det går ,vilken tid det tar,hur lite jag orkar ta i ,måste dela upp det i mindre portioner

      Gilla

      • Det är just det där, att aldrig orka med. Att det alltid släpar efter. Att allt är stort berg som man ska försöka klättra över. Andra städar och putsar fönster i ett nafs, vårröjer i trädgården, handlar nya kläder och går sen på bio eller teater. Jag jobbade faktiskt i trädgården i går. Men idag är jag ett vrak och det tar många dagar att komma igen och till slut har man tappat lusten.

       Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: