Oknypplad

Av: Jag

20 06, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, natur, naturkonst, vår

28 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

Naturen är en skön designer. Se vilka fynd man kan göra i rabatterna! Tiden och maskarna har gjort sitt och för oss återstår bara att se och låta oss hänföras.

28 kommentarer på “Oknypplad”

 1. Hur ser du allt? Jag blir alldeles häpen av varje foto.

  Gilla

  • Hur jag ser allt? Hmmm. Jag tror att jag har ögon känsliga för motiv. Eller att jag går med vidöppna ögon. Haha, inte vet jag, jag bara tittar, men kanske är jag nuförtiden mer uppmärksam än tidigare. Just nu är det är plågsamt att vara utan kamera, när blicken scannar av omgivningen efter tänkbara motiv! Nån av de närmaste dagarna blir det inköp av kamera.

   Gilla

 2. Jag säger som Trollis. Hur ser du allt? Det där var alldeles galet vackert. Maskarna är mästare på att tugga. 😉

  Gilla

  • Ja, vilka tuggmästare de är, kan nästan konkurrera med mig som tuggar tuggummi på kvällarna! Vackert blir det med spetsmönstren som blir kvar, helt klart! Men jag undrar, du och Trollan, kryper ni aldrig omkring med näsan i rabatterna?

   Gilla

 3. Haha, inte jag. Jag har sett sådant där förstås men aldrig tittat så länge på det. Jag har lagt igen alla rabatter här hehe. *lat*

  Gilla

 4. Ett filigransarbete av högsta klass!
  Ett smycke för kungligheter om det vore gjort av ädel metall och ädla stenar! Nu får vi skönheten alldeles gratis och skapad av naturens mer föraktade kryp! Verkligheten överträffar konsten även i konstnärlighet!

  Gilla

 5. Naturen har dom allra vackraste konstverken helt naturligt…Och du är en mästare på att fånga dom..

  *beundrande kramar*

  Gilla

 6. Aj då..Att må som en amöba låter inget vidare…Hur är det fatt med dig?

  *Försiktiga kramar*

  Gilla

  • Ontontont och illmående som jag vet inte vad. Jag fick utsättningssymptom, jag tror jag skrev det tidigare, jag sätter ut en medicin som jag har haft länge och det är vidrigt.
   Kram

   Gilla

 7. Men vad läckert! Det skulle jag ha missat… garanterat! ; )
  Kramar

  Gilla

 8. Vet du, det är så konstigt, för jag ”vet” att jag skrivit här, och inget syns… Märkligt.
  Oavsett är det superläckert med den knypplade spetsen. Vackert!
  Hoppas att du snart mår bättre!
  Kram och allt gott till dej!

  Gilla

  • Haha, nej, den är inte knypplad, skrev jag ju! Ja, det är något konstigt med kommentarerna på WP, även andra har nämnt det och det är tråkigt. Men även Blogspot har strulat, en av mina kommentarer där försvann. Såna här blad är väldigt vackra, jag blir alltid fascinerad av dem.
   Tack, det kommer att ta tid att bli bättre, men det ger sig så småningom.
   Kram

   Gilla

 9. Jag vet att den inte är knypplad, har sett liknande tidigare, men, visst se det i stort sett ut som om det vore det! Det gamla bladet.
  BS: Vet du, jag gillar inte detta. Teknik! *arg på det* TRE av dina inlägg som jag skrivit och svarat på, finna inga kommentarer där! Skumt värre! Sedan VET jag att jag svarat på Vejbystrand/Mellbystrand grejjen oxå, finns inte. Jag har svarat genom min mail, för det kan man ju göra, och jag trodde att det fungerade. TJI fick jag. Fy vad besviken jag är! Blättan blä! Blä,
  Så, det var dagens utbrott. Nu ska jag försöka doppa huvudet i kallt vatten, det kommer säkert att fräsa och ånga.
  Och, svara på det som ”jag inte svarat på”
  Luriga teknik.
  //Vejbystrand ligger en bit norr om Ängelholm, söder om Torekov. Förr fanns det en rad kolonier där, och jag tror att några finns kvar ”Svalövskolonin” har jag bl a sett på en skylt.
  Kan verkligen föreställa mig vad härligt det hade varit för er att få komma till Mellbystrand. Som barn var jag där ganska mycket, det var dit vi åkte för att bada (bodde i inlandet då).
  Vilken otrolig osis att det aldrig blev av!
  Kommer du hitåt någon gång, lovar jag att ta dig till Mellbystrand, om du vill det.
  Jag är så besviken att du inte såg svaret här tidigare, att det liksom försvann… Jag hade skrivit att du gärna fick sända ett mail till mej, så ska jag göra allt jag kan för att muntra upp dej!
  Sänder en varm kram!
  Allt gott till dej!!

  Gilla

  • Ja, det ser ut som knypplad spets, därför påpekade jag att det inte var det! Roligt är det med sådana här fynd, det är så vackert med naturens egen spets.
   Svar på det andra hos dig.

   Gilla

 10. Inte jag heller !

  Tror jag har sjunkit så djupt i min depression eftersom det aldrig går uppåt, framåt, blir positivt, mindre ont osv. att det slutligen knäckt mig.
  Hur ska fam. orka ???? Speciellt som jag fastnat i allt negativt. Om de ger upp hoppet om mig är de inte ensamma, är inte direkt lätt att leva med. Mina barn, speciellt yngsta dottern vet jag att jag betyder väldigt mycket, men så har vi en särskilt bra kontakt som vi alltid haft, den äldsta inte lika nära. Min man och lillkillen skulle klara livet galant utan mig, skulle det vara så att jag försvann – life goes on, .

  Kanske har jag förtvinat, orkar inte med folk just.

  Kram

  Gilla

 11. Åh ge inte upp Agnetha…men då det känns som värst och man inte orkar mer känns det för j…ligt..jag vet…så ge inte upp…som ”jag” säger svaret finns inom dig…

  Till *jag* vill jag bara säga att så fantastiska motiv du hittar…du insiperar mig att gå ut med kameran…

  Kram och ha en skön midsommar.

  Gilla

  • Hej, tant Otto! Nu menade jag att jag hade svarat inne hos Agnetha, på hennes blogg, men det är ju förstås så som du tolkade det också. Det är man själv som bär svaret inom sig.

   Roligt att du blir inspirerad, du tar ju så fina foton!
   Kram och det samma!

   Gilla

 12. *jag* jag va med på vad du menade!
  ha en skön midsommarkväll nu.
  kram

  Gilla

  • Ok. Kvällen har varit skön, jag har vandrat omkring med kameran efter en frugal måltid. Vår torptomt (ca 8000 kvadrat) är ett enda stort blomsterhav, mest prästkragar och kirskål men så vackert! Hur har ni haft det?
   Kram

   Gilla

 13. Oh, så vackert! En sån vill jag ha i min bokhylla, den skulle jag kunna titta på och vända på i timmar och dagar! 🙂

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: