Det här är inte en ros.

Av: Jag

27 06, 2011

Etiketter:, , ,

Kategori: bilder, blommor, foton, natur, sommar

18 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Det är bara en bild av en ros. På förekommen anledning vill jag tala om att mitt mejlalias, Lisa Törnros, inte är jag, utan endast mitt alias. Den som googlar på namnet hamnar helt fel – det kanske finns en verklig person som bär det namnet. Att namnet finns upptäckte jag en tid efter att det dykt upp i mitt huvud när jag behövde ett täcknamn. Det var någon som ville berätta om någon med detta efternamn och jag hade känt av den tanken. Jag blev förbluffad, det måste jag tillstå,  då jag trodde att jag hittade på namnet. Men: jag heter något helt annat i verkligheten, något helt annat.

18 kommentarer på “Det här är inte en ros.”

 1. Bra att du sa ifrån så att vi inte anklagar någon verklig Törnros därute för att ha fotograferat dina vackra bilder! 😉

  Gilla

 2. Ok.
  Har inte ens tittat på den innan.
  Lustigt nog känner jag en Törnros, dock en Marie då.

  Gilla

 3. Jag känner en härlig tjej som heter Rosén, och en rolig kille som heter Rosen. 🙂
  Det är helt ok att vilja vara anonym.
  Kram och allt gott till dej!

  Gilla

 4. Vem du är och var du är får gärna vara din ensak. Det viktiga för mig är dina kloka ord och fantastiska foton! De är realiter även om du är incognito.

  Gilla

  • För de flesta är det nog min ensak. Men jag vill inte att folk ska tro nåt, jag har förstått att några har missförstått. Tack för berömmet! Det satt bra på nattkvisten.

   Gilla

 5. Läser kommentaren från BeBest. Jag har gillat dig från det du dök upp hos mig, att du vill vara anonym är din sak, tycker jag är anonym på mitt vis. Tycker det är bra du har en egen blogg du också, så man kan svara hos dig s a s .

  Du har helt rätt, det hände något som gjorde att det vände och det var/är en liten fin kille. Känns lite bättre nu igen.

  Kramar

  Gilla

  • Egentligen är jag inte särskilt anonym, men alla behöver inte veta vem jag är. Det är roligt med bloggen, men den tar ibland för mycket tid.

   Så skönt att det har vänt, det går nästan inte att var deppad med nya små liv!
   Glädjekramar

   Gilla

 6. NU vet alla som är intresserade att det blev världens finaste lilla pojke och människa.

  Massa kramar

  Gilla

 7. Japp, så var det äntligen klart ! Idag får dom komma hem, jag blir kvar här på sjukhuset åtminstone tills imorron. Ska strax ner på Gastroskopi, usch och blääää !

  Nu vill jag hem, maken har bakat jordgubbstårta de ska äta idag. Vill ju hem och träffa lilla underverket.

  Spännande för dig med framöver.

  Ha det gott i solen idag !

  Kramar

  Gilla

  • Jag har haft nättrassel sen igår. Nu kom jag upp, äntligen. Är i stan och ordnar lite, ska hälsa på mor min bl.a. Möts av ett brev från ett sjukhus jag aldrig besökt, de vill göra datortomografi på thorax och hals/larynx. Jag förstår ingenting och känner mig illa till mods. Läkaren på vc skulle skicka en remiss på ultraljud av sköldkörteln…. Får ringa i morgon och höra.

   Nog går man hem lite väl snabbt nuförtiden, eller? Klart att du vill hem och att du inte vill göra någon gastroskopi förstår jag fuller väl! Har jobbat som en tok i solen idag och nu får jag mitt straff och förmodligen många dagar framöver!
   Kram

   Gilla

 8. Det är ju fantastiskt vad en liten ny människa kan göra ! Jaa, jag blev glad igen, fast jag fick åka in på sjukan själv igen också och här är jag än. Har gjort gastroskopi idag, de var tvungen att knocka mig , så motsträvig är jag. Spjärnade emot trots att jag var halvt medvetslös, konstigt sånt där. Men det blev gjort trots allt så jag behöver inte göra om det, tackolov !!!!

  Min man har bakat jordgubbstårta och varit dit till de nya föräldrarna med, dottern säger han blir alldeles tårögd. Bättre morfar kunde inte lille vännen få, tänk vad han kommer bli bortskämd av gubben och mig. Dottern säger som du att nu har hon fått den bästa av födelsedagspresenter, inget slår det. jaja, tänker iaf hitta på nåt bara de släpper ut mig härifrån.

  Kramar

  Gilla

  • Jag längtar så efter vår nya släktmedlem. Vad hände med dig? Varför sjukhuset igen? Skönt att gastron är gjord!

   Jag kan tänka mig att ni kommer att gulla med raringen, skämma bort tror jag inte man kan med så små! De behöver allt de kan få av närhet och ömhet!
   Kram

   Gilla

 9. Jag måste skaffa oss en ny kamera så jag kan ta många bra kort på våra barnbarn !!!! Det bestämmer jag här och nu åt gubben och mig.

  Precis, nu får det vara nog med tokerier !

  Nu vill jag bara hem och vara mormor.
  Skriv när du orkar, jag finns kvar.

  Kramar

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: