Obs! Inget för känsliga tittare.

Av: Jag

13 07, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, natur

14 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:32mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Det räcker inte alltid att vara stor i käften. Det straffar sig om man gapar för mycket.

14 kommentarer på “Obs! Inget för känsliga tittare.”

  1. Gäddan åkte på torsk!

    Gilla

  2. Jag var tvungen att titta i alla fall:-) Du är verkligen bra på att fota….

    Gilla

    • Så är det när man är nyfiken… Njaaa, hade velat ha en mer dramatisk bild, den här var för ”snäll” men… ska gå tillbaka och titta hur långt myrorna har hunnit, huvudet hänger på grannens vedskjul. 11, 8 kg, hu! Tur att den inte sam i ån där jag badar, utan i bukten!

      Gilla

  3. Myrorna fick sig ett skrovmål i alla fall! =)

    Gilla

  4. En gädda på 11,8 är dryga halvkilot tyngre än mina 2 största! Grattis till Grannen! Hoppas hans smakade lika gott som mina gjorde!

    Gilla

  5. Jag har många gäddor över 5kg på mitt samvete och de 2 största vägde 11,2 vardera.
    Gädda är en mycket god fisk om den tillagas rätt. Den vinner mycket på att filéas och stora gäddor är lättare att göra fina filéer av.

    Gilla

    • Då har jag något att pröva! Jag såg aldrig den här gäddan, men det måste vara bra stora bestar med det huvudet och den vikten!

      Gilla

  6. Texten var såååå träffande! En ganska rejäl gädda. Jag tycker att det är en häftig bild. 🙂 Både gapet och alla myrorna.
    Tog bild på en död svan för ett tag sedan, men jag fick inte till att publicera bilderna för bilden är så sorglig. Men jag tog en närbild på foten, den är vacker.
    Kraaaaaaamar och allt gott till dej!!

    Gilla

    • Jag hade tänkt gå förbi och se vad myrorna har åstadkommit på några dagar, men har inte haft tid. Jag är ganska morbid, eller finner skönheten i det som har dött, slocknat, vissnat, möglat, murknat. Men jag förstår att du inte klarade av att visa svanbilderna. Foten då, det låter vackert?
      Kram

      Gilla


Lämna en kommentar