Den vackraste dagen som sommaren ger.

Av: Jag

01 08, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, blommor, fjärilar, foton, natur, sommar

12 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:46mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

12 kommentarer på “Den vackraste dagen som sommaren ger.”

 1. Underbar är ordet för den bilden!

  … men längtar du dit, där inte ens en grå liten fågel finns?

  Gilla

  • Nej, det gör jag inte. Jag vill vara med länge, länge. Jag önskar att jag hade kunnat fånga allt liv i fjärilsgläntan på samma bild!

   Gilla

 2. Wow vilken skärpa…fint fotat ..hur gör du och va har du för objektiv?

  kram

  Gilla

  • Hej, tant Otto! Tänkte på dig igår och tänkte komma in till dig men gick väl vilse och hamnande någon annanstans… Objektivet är ett kitobjektiv som följer med kameran, 18-55 mm. Jag har ett teledito också, som jag inte behärskar till fullo än, blir besviken ibland när jag har använt det. Här förstår jag själv inte hur jag lyckades hålla kameran så stadig, var helt utmattad efter några timmars kantarelljakt och vattenbrist. Jag går alltid så nära jag bara kan, det ger alltid bäst resultat.
   Kram

   Gilla

 3. En jättevacker bild från dig! I vanlig ordning 🙂

  Gilla

  • Det tackar jag för, Andromeda. Det är första gången jag har fått en riktigt bra bild på denna stora vackra fjäril, så jag blev glad!

   Gilla

 4. Helt enkelt underbar!
  På tal om något helt annat, är jag på väg ut till hängmattan med ”hundraåringen som kröp ut genom fönstret och försvann”. Jag gillar inte hans ständiga upprepningar, men historien är onekligen annorlunda.
  Kramar och allt gott till dej!!

  Gilla

  • Lite sommaren i ett nötskal, tycker jag själv, tack!
   Den boken har jag i min sommarpackning. Men och det är ett stort men. Jag kan inte läsa nu. Under hela sjukskrivningen, nu snart fyra år, har jag kanske läst en eller två böcker, i början, Det känns hemskt, men jag har till slut accepterat det. Men tänk så många böcker jag inte har läst under den här perioden, jag läste tidigare ca en i veckan, många fler på semestern.
   Kram

   Gilla

 5. De första månaderna efter min olycka, kunde jag inte läsa alls, gick inte att koordinera ögon o hjärna. Fortfarande kan jag inte läsa som jag gjorde förr. Värsta bokmalen då. Numer har jag massor av olästa böcker i hyllan – tidigare otänkbart. Måste må nästan medelbra för att kunna läsa, annars kan jag inte se och begriper inte vad det står. Konstig. har lyckats läsa ut hundraåringen nu. 🙂
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Det är märkligt att något man tar nästan för givet, läsförmågan, bara kan försvinna så där. Men så var det för mor min också med en hel del, när hon fick sin hjärnblödning när hon var ca 50. Det mesta kom tillbaka dock. Hjärnan är känslig, men kan både läka och nya spår och stigar kan bildas, det har jag sett på pappa också, han fick stroke tre ggr. Jag har ju inte drabbats av något så dramatiskt som en olycka eller hjärnsjukdom, men jag läste att en utmattningsdepression kan ses på röntgen som en hjärnskada och då förstod jag vidden av det hela! Jag ser fram emot att så småningom kunna njuta av böcker igen!
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: