Du har tappat ditt ord och din papperslapp…

Av: Jag

11 09, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foto, foton, kläder, personer, photos

27 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

27 kommentarer på “Du har tappat ditt ord och din papperslapp…”

  1. Mm…spännande bild och orden får en att associera till hur viktigt det är med ord, både skrivna och talade 😀

    Gilla

  2. Den här var… mystisk. Det ser ut som en tavla, ser du det? Läckert, den fick mig att tänka till – och det kan väl behövas emellanåt 😀

    Gilla

  3. Dina färger bär hon.
    Har hon också Ferlin inombords?
    Kanske minns hon när skönheten kom till byn eller känner hon sig nu mager om bena?
    En skön docka är hon men vill hon stanna innanför dörren eller ut från allt skena?
    Tyst är hon, ger inga svar, vi får gissa vad hon kan mena.

    Gilla

    • Haha, hon har tappat sitt ord vårt barfotabarn! Om det var långt eller kort, väl eller illa skrivet – det får vi inte veta. Mager om bena skall en skyltdocka vara, men kanske får vi lämna några blommor i hennes vård. Hennes öga är tomt som ett ödeshus men det var få människor som såg att ögonen var sorgsna. Sitter hon nu vid diktens port och tänker på allt vad stort hon gjort?
      Man skulle ej grubbla och tänka, men tänker och grubblar ändå.

      Gilla

  4. …. du barfotabarn i livet… Nils Ferlin är en nära och viktig diktare i livet och din bild illustrerar verkligen hans ord på ett bra sätt…

    Hemikramar ♥

    Gilla

    • Tack, Hemi. De orden dök bara upp i mitt huvud när jag tittade på bilden. Ferlin skrev mycket som var tänkvärt.
      Kram

      Gilla

  5. Underbar bld och tolkning ♥
    Kram, kram

    Gilla

  6. Jag menade BILD! Dumma tangentbord!!! 😦

    Gilla

  7. En bild säger mer än tusen ord och det stämmer i dina foton. Du har en närhet i fotografierna som berör. Det är inte bara ett foto – det är en hel tavla. Kram!

    Gilla

  8. Inte visste jag att du var så snygg!

    Gilla

    • Det borde du ha anat efter allt skryt av mig både här och där. Men: jag har inte tappat mitt ord, det är bara läsförmågan jag har lite svårt med. Jag tycker nog att den här tjejen är mer lik dig än mig!

      Gilla

      • Ja det har du rätt i att hon är mer lik mig. Eftersom hon är ”lik”. Hahaha…?

        Gilla

        • Det var bra att du satte ett frågetecken på slutet. Hon är inget lik och du är i högsta grad levande; flyger och far, rider omkring på Malta på höga hästar (haha!), producerar filmer, har ett hem för katter, designar heta kök, kysser grodor, umgås med änglar, ser till att polska arbetare inte svälter ihjäl, roar en hel bloggvärld, parlerar franska flytande, lagar frugala måltider och bjuder oss på receptet, odlar oliver och pimpar balkonger, dokumenterar, fotograferar och recenserar…. för att bara nämna en liten del av allt…. och sen har du visst en liten bisyssla också: att stämpla invandrade personer i baken med en godkäntstämpel när de har lärt sig att säga : ” fröken Anna är bäst i världen!”

          Gilla

  9. Annorlunda skyltdocka. Fin bild! 🙂

    Gilla

  10. Den ser ovanligt levande ut. Jag tänker att om orden är få, kan det vara en bra lyssnare. Fast, hm, jag babblar som en tok, finns det enstaka som tycker att jag är en god lyssnare ändå…
    Kramelikramar och allt gott till dej!

    Gilla

  11. Du tar ju så vackra bilder alltid, vet du jag tycker ! Skyltdockan ser ut som en ”50-talstjej” tycker jag, det förstärks av färgerna eller rättare sagt frånvaro av så mycket färg.

    BS Jaa, jag vet ju det, men jag ska prata med henne på telefon för jag kan inte fylla i den själv ändå. Vi ska hjälpas åt och sedan ska jag skicka den till henne får hon skriva ut den och skicka tillbaka till mig. Just nu är jag glad att jag slipper på möte för det, har varit så dålig i natt, det måste ha varit tvärstopp i magen för allt jag åt igår kom upp obearbetat. Tog 3 l dropp i natt, ska ta en till nu och en till ikväll, så ska jag väl vara på banan igen hoppas jag.

    Kramar

    Gilla

  12. Jag ser bara det ”hon” har på sig. Den där skulle jag vlija prova 🙂
    Kram

    Gilla


Lämna en kommentar