Dags att ge sig av…

Av: Jag

16 10, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, blommor, foton, höst, natur

22 kommentarer

Bländare:f/4.5
Focal Length:34mm
ISO:320
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

22 kommentarer på “Dags att ge sig av…”

 1. Haloj..fin bild! Men vad föreställer det?=) Jag kom sponatant att tänka på hur mitt barr skulle se ut om jag inte färgar det..hehe..jaja,jag fantiserar som vanligt =)
  Kramisar!

  Gilla

 2. Såna där fluffiga saker som vissa blommor får, typ maskrosor, rallarrosor och liknande? Jättevackert och, det här skriver jag inte, men det ser vintervackert ut.

  Gilla

  • Du har helt rätt, Trollan! Vilken växt kan det vara? De brukar vara ganska vackert snurrigt formade, men de här var i upplösningstillstånd och såg ganska vilda ut. Ja – lite vintrigt ser det ut, förmodligen p.g.a. solen som lyste genom lövverket.

   Gilla

 3. Hörrödudu..nu måste du tala om vilken växt det handlar om..innan alla tror att du tagit ett foto på Sirpas hår!
  Sirpa studerar sin utväxt noga..gulp…snart är hon i upplösningstillstånd! =D
  Kram på re=)

  Gilla

  • Det verkar vara många som får associationer till hår, så vem vet när jag fotograferade vem… ? Men svaret har BeBest här nedan! Låt din utväxt växa ut, det är modernt med ofärgat hår!
   Kram!

   Gilla

 4. *mysig* bild…

  Hemikram

  Gilla

 5. Ojoj vilka peruker….de ser ju ut som troll…ja nästan som mig ….som har håret på ända då jag precis stigit upp ur lakansgrottan.

  Jag kommer inte på va det är för växt….de ser inte ut som något jag sett i ….naturen..

  kram

  Gilla

  • Troll skulle det nog kunna vara! Eller din morgonkalufs – själv ser jag inte ut så där, mitt hänger ner. Kolla BeBest svar, han har rätt!
   Kram

   Gilla

 6. Detta kan vara fröställningar från klematis men jag är långt ifrån säker: Det kan ju vara jag innan jag kammat mig också. 😉
  Oavsett det är det en intressant bild.

  Gilla

  • Ja, när var jag hos dig egentligen? Haha, du har rätt om klematis, det är dess fröställningar som är på väg att upplösas och spridas för vinden – de är nästan lika vackra som blommorna, tycker jag.

   Gilla

 7. Den gula alpklematisen är helt översållad med fröställningar nu och jag gillar dem innan de ”bôsar” till sig. Den är nästan den finaste klätterblomman/busken vi har i trädgården. Den blå och röda alpen blir lite glesare i antal blommor men de är fina de med. Var väldigt tuff i år och beskar rejält för vi har den mindre trevliga klematisstekeln som lägger ägg i grenarna och får den härja fritt så finns inte ett blad kvar. Fick dem att blomma om också så det skall jag göra även nästa år, stekel eller inte 🙂

  Härlig bild!

  Gilla

  • Jo, egentligen är de vackrast när de har ”snurren” kvar. Jag har nog aldrig sett en gul alpklematis – den här är blå och enorm, klättrar upp i trädtopparna. Tack för berömmet!

   Gilla

 8. Finns inget att tillägga!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 9. aha då får jag gå ut och titta på min klematis ,har inte tänkt på hur de brukar se ut på hösten.Se dem i olika ljus..kan det här va morgondis ?….som så ofta är det en extra dimension ocså i den här bilden . .

  Gilla

  • Nej det här är på eftermiddagen och ljuset började bli dåligt. Men – eftermiddagssolen tittade in i lövverket och hjälpte upp det annars otillräckliga ljuset!

   Gilla

 10. BS Visst är det konstigt att vi överlevde alla farligheter ? När jag var liten åkte vi till Norge på semester, åkte Trollstigen ståendes mellan sätena och alla andra hemska vägar med. Cyklade som en tok utan hjälm naturligtvis, var alltid blåslagen och hade skrubbsår på armar och ben efter alla möjliga ”cirkuskonster”. Det är andra tider nu och farligare på så många vis. tror det var lugnare när våra föräldrar hade oss små.

  Kramar

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: