Dessa förbenade paparazzi!

Av: Jag

24 10, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, djur, foton, natur

26 kommentarer

Bländare:f/5
Focal Length:24mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

26 kommentarer på “Dessa förbenade paparazzi!”


 1. Nu är jag där igen, snacka om härlig kossa, jag brukar möta dessa på morgonen när jag rastar hunden, han som har dem, stängslar inte, som Smålandbönderna borde göra när det finns varg. Här finns varg, björn, och lodjur, men dessa bjässar störs inte av det. Min absoluta favorit när det gäller Koraser är fjällkon, tror inte vänligare djur finns, men man ska inte ha ytterdörren öppen när man får besök, jätte jobbigt att få ut dem ur huset, för de går gjärna in, och hälsar på
  Svante

  Gilla

 2. *skrattar*

  Hemikram

  Gilla

 3. Jag gjorde nyss ett surt inlägg och tänkte sura ända tills i övermorgon. Och så kommer du med detta!!! Hur ska jag nu lyckas sura igen??? Va, va, va???!

  Gilla

 4. Gosekossa!
  De är verkligen vänliga dessa kor. Mycket lämpliga för att hålla hagmarker öppna.

  Gilla

 5. Denna koras är väldigt vänlig, men stå alltid framför kon, håll koll på de jättelika hornen. De är fortfarande snälla men tänk dig att de vrider huvudet, eller skakar på sig, och du står på sidan av dem. Jag skulle vilja säga att kor i allmänhet är trevliga djur, men att tjuren i vissa raser kan vara besvärlig att handskas med. Ett annat litet tips när det gäller kor, gå aldrig där om du har en hund med dig. Jag vet inte vad det beror på men det är sällan hund, och ko fungerar ihop. Jag tycker väldigt mycket om kor.
  Svante

  Gilla

  • De såg snälla ut, men jag var inte i hagen, utan stod utanför stängslet. Jag kan tänka mig att de kan råka vifta till någon med hornen om man är obetänksam och står för nära. Farmor och en faster hade kor, men hos farmor fanns någon folkilsken ko som hon varnade för. Jag har berättat tidigare hur jag och min syster en gång satt bra länge uppflugna på en gärdesgård med kor blängade på den ena sidan och hästar på den andra. Hund har jag ingen, så det är inget problem.

   Gilla

 6. Störtsköna kossor, tycker jag. De gör mig alltid glad. 🙂

  Gilla

 7. Vilken kulko=) Fast kossor skrämmer mig lite..minns när jag var 5 år,bodde på landet,jag gick till kohagen och börja reta kossorna..grimaserade,räckte ut tungan och höll på..först bligade de bara på mig..men så plötsligt började de råma högt,de som låg ner reste sig och började röra sig mot mig..gissa om jag fick bråttom hem,jag grinade nog en skvätt,höll mig borta från kohagen efter det..tänk att din kobild fick så urgamla minnen att poppa upp=)
  Kram påre!

  Gilla

  • Haha, nej jag menar stackars dig som fick kossorna så uppretade! Du hade nog dåligt samvete, kan jag tro… ja du, det är nog ett tecken på att man går i barndom, att man plötsligt blir så nostalgisk? Eller…?
   Kram, Sirpa!

   Gilla

 8. vilken busing !!Gulligt foto ,jag blir glad av .Jag var hos en bekant som har såna ,ljuvliga och lurviga ..men respektingivande vilka bjässar som vuxna…måste vägt över ett ton ..som flodhästar .Då de kom emot mej i skymningen kände jag mej väldigt liten.Highlands är dubbelt större än vanliga kor

  Gilla

  • Den här kon beter sig precis om jag gjorde när jag var liten. Jag hatade att folk tittade på mig, då slängde jag mig ner på marken, höll händerna för ansiktet och sa ”Gå bort!”

   Ja, de är så vackert lurviga den här sorten, som gosedjur. En av korna hade en kalv som den nogsamt ställde sig framför hela tiden, beskyddande. Den skulle minsann inte hamna i paparazzins apparat!

   Gilla

 9. Kul rubrik!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 10. BS Det är en dålig dag här med, har huvudvärk och borde torka golven. Grabben har med sig en kompis hem, idag tänker jag bjuda dom på köttfärsås ( som är färdig, sedan i helgen ) och spagetti. Tänker inte laga nåt våldsamt idag. Ska försöka få lite skrivet, om vad vete tusan.
  Vi får ta igen oss och komma igen.

  Kramar

  Gilla

  • Det jag skrev om bita ihop (på din blogg) tar jag genast tillbaka. Det får vi akta oss för, tandläkaren ska vi inte göda! Vad skönt att du har mat att bara plocka fram!
   Kram

   Gilla

 11. Vad kul! Att sticka huvudet i höt, som om den var en släkting till strutsen… 🙂
  Stor kram och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: