Nyss ut och snart in igen.

Av: Jag

13 11, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, saker

22 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

Det är knappt man hinner med i svängarna.

22 kommentarer på “Nyss ut och snart in igen.”

 1. Piiiiiiiiiiiiip..haha,du sover ju inte alls,du kunde inte låta bli att pilla i bloggen en stund till=) Fast det blev ett fint resultat i alla fall!
  Nej,nu ska jag lämna dig ifred..adjökens!=)

  Gilla

  • Avslöjad. Nej, det var det här jag fastnade med när jag skulle upp och lägga mig.
   Tack. Sirpa, nu kojar jag, för annars slocknar jag vid datorn.
   Godnatt!

   Gilla

 2. Fräckt!
  Det tog ett bra tag innan jag ens såg vad det var 🙂

  Gilla

 3. Ja ibland liksom staplar det sig lite väl mycket i livet,då kan det ju vara bra att ha några stolar att sätta sig på och vila sig en stund……

  *kramar om*

  Gilla

 4. Tillbakaställda – precis som klockan! 🙂

  Gilla

 5. Tänk så många gamla knarriga gubbar det kunnat sitta i alla dessa stolar och muttra om hur allt var bättre förr! Men nu blev det istället en skön bild om något som kan vara av slutat eller något som åter ska ske! Det kommer ju en vår och sommar igen!

  Gilla

  • Haha, ja tänk! Men jag tror att det är lattemorsor de brukar hysa. Och ja, snart är våren här – men först ska jag ut på en härlig höstpromenad och sen ser jag emot den vackra vintern. Den bjuder alltid på många sköna fotostunder.

   Gilla

 6. När jag ser denna bild, tänker jag på koppar, och rotting, och en händelse min far berättade om på dåvarande, Kungliga Byggnadsstyrelsen, pappa var vvs konsult åt byggnadsstyrelsen, och där fanns en korridor, som kallades stolgången, där var olika stolar från olika tidsepoker uppställda. När pappa kommer upp dit har de sammanträde i nämnda gång, så han kunde inte hålla sig, så han sa ”hejsan alla Proktologer”, tyvärr dröjde det innan de fattade. Han menade ju att de stod i stolgången.
  Svante
  PS. Jag vet inte vad det beror på men händelser, bilder, och andra saker får mig att minna saker jag inte minns. DS

  Gilla

  • Haha, den var rolig! Du har väl ett lager med minnen som triggas igång av olika saker. Alex Schulman skrev om det i går i Aftonbladet.

   Gilla

 7. Det är jättejobbigt för de som känner mig sedan gammalt, de vet ju vad som skall komma, och jag kommer ju inte ihåg det sedan tidigare.
  Svante
  PS. tyckte du om bilderna från Ljundalen, jag mailade dig idag DS.

  Gilla

  • Har du drabbas av minnesförlust, menar du?
   Ja, bilderna av Helagsmassivet och fjällstugan var jättevackra. I Funäsdalen, som inte ligger så väldigt långt från Ljungdalen, var vi förr om åren och åkte skidor och tillbringade även en långjul där, den bästa julen enligt mig. Skulle gärna göra om det men vet inte om jag får någon med mig.

   Gilla

 8. Nej minnesförlust är det nog inte men mina assosiationer kommer vare sig jag kommer ihåg om jag använt dessa eller ej. Så om jag kör något i repris, bli inte arg på mig. Så en fråga, tycker du om att jag skickar en och annan bild via e-post, eller vill du vara ifred.
  Svante

  Gilla

  • Äh, lite repriser kör vi väl lite till mans. Varför startar du inte en blogg, du verkar ha mycket som du vill dela med dig av, vad gäller åsikter, anekdoter och bilder?

   Gilla

 9. Upprepningar är ofta förbaskat snyggt.
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 10. Sommarmöblerna från uteserveringen ska in, då är det höst! Såg förresten fullt med folk som satt ute på ett café i Tromsö, det tyckte jag var trevligt… Det visade sig att det var rökarna som samlades där…
  Allt gott till dej med en kram!

  Gilla

  • Ja, så är det. När vi var i Rom, när påven dog, satt vi ute och åt pizza, det var kring påsk och inte alltför varmt på kvällen, det kom faktiskt lite snö, men folk som kom ut och rökte fick höra att vi var från det kalla Norden och det förklarade allt.
   Kram

   Gilla

   • 🙂
    har inte varit i rom , än….
    Allt gott till dej med en varm kram!

    Gilla

    • Jamen perfekt, då har du det roliga kvar. Jag kommer att återvända dit, Sixtinska kapellet stängdes nämligen när påven dog så jag behöver åka dig för att bese det. Du må tro att det var en mäktig upplevelse att vara där när historia skrevs. Otroliga mängder katoliker från hela världen strömmade dit och vi var mitt i det… Oj, vad jag blev trött nu.
     Kram

     Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: