Färg i tillvaron.

Av: Jag

20 11, 2011

Etiketter:, , ,

Kategori: bilder, förfall, foton

31 kommentarer

Bländare:f/5
Focal Length:26mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

31 kommentarer på “Färg i tillvaron.”

 1. Coolt! Tänk att något som brukar vara fult kan vara så häftigt på foto. Läckert Jag, riktigt läckert!

  Gilla

  • Ja, jag tyckte att det var skickligt och faktiskt konstnärligt gjort. Jag måste erkänna att jag har kommit att gilla graffiti på ”rätt” platser. Då menar jag ställen som annars bara gapar tomt grått, som i gångtunnlar m.m. Men då ska det vara föreställande graffiti. De där tagsen som vissa klottrar överallt för att pinka in sitt revir ger jag inte mycket för.

   Gilla

 2. Klotter och sånt är jag inte mycket för men här har de i alla fall lyckats skapa en illusion av att det gråvita flyger.

  Gilla

 3. Det är skillnad på klotter och graffiti skulle man kanske kunna säga. De där fula tagsen som de sprejar på samma sätt som hundar kissar in revir, nej tack. Snygg och ambitiös grafitti i fula cementundergångar och trååkiga betonggavlar, ja tack gärna. 🙂

  Gilla

 4. Graffiti är konst, men tag är ej konst!!!

  Snyggt gjort av den som gjorde det och fin bild!

  Örnkramar

  Gilla

  • Jag håller med om det. Det är ofta gäng av småpojkar som springer omkring med sprayburkar och taggar, medan vissa mer seriösa utför sin konst mer planerat. Tack, Maria. Det här är bara en utvald del av något större, kring en igensatt fönsterglugg.
   Kram

   Gilla

 5. Nu har jag hittat inlägget och svarat hos dig, Maria.

  Gilla

 6. Spännande och fint!

  Trevlig kväll till dig 🙂

  Gilla

 7. Det var ett härligt sätt att se på klotter! På många ställen ser man främst signaturer, de ger ju inget alls, rent visuellt. Här är det färger, lite rost, form och olika strukturer. Bilden i sig är intressant och jag bli glad av den! Den turkosa färgen tilltalar mig mycket!
  Tack!
  Kramar och allt gott till dej min vän!

  Gilla

  • Ja, du ser det jag såg. Rosten finns där och den turkosa färgen. Och sen resten. Jag tyckte att målaren hade lekt med det som fanns och använt det väl.
   Kram

   Gilla

 8. BS Är så GLAD !!!! för varje dag jag får utan att må dåligt eller ha värk från Helvetet, det är en fin gåva att vakna varje dag och känna JAAAAA,idag blir en bra dag !!!! Fantastiskt !
  Det blir klart köket, troligen inte före jul, men det mesta kommer att vara gjort iaf.
  Nu måste jag lära mig att beställa från Apoteket i god tid, undrar om 20 dagar räcker ??? Annars är det banne mig skandal, eller hur ???
  Imorron ska jag plocka fram mina fina vinröda gardiner och sätta upp dom här i vardagsrummet, sedan ska stjärnor och ljusstakar upp. Dags att ge golven en omgång med, men tar lite i taget så jag orkar med det.

  Japp, det gör vi : kämpar vidare !!!!

  Kramar ♥ ♥

  Gilla

 9. Fick liiiite extra energi som jag imorron ( fast då är den kanske slut ???) ska använda på en resa in till stan och shoppa lite onödigt och lite nödvändigt alldeles ensam.

  BS Om jag kunde göra en volt eller nåt skulle jag det, jippie !!!!
  Sjukersättning innebär nuförtiden att man får det under 3 år sedan får man söka om det, inte som sjukbidrag var förut när det bara löpte på.
  Ändrade texten, den var verkligen hemsk.

  Kram kram

  Gilla

  • Det gäller att passa på när energin visar sig! Jag skulle också behöva in till stan och köpa minst ett par långbyxor, men lär inte orka det idag. Behöver hälsa på mor också. Är ”dagen efter” i kroppen för att jag gjorde en liten fototur igår i det fina vädret.
   Det är verkligen otroligt bra att du har fått sjukbidrag nu och slipper oroa dig hela tiden!
   Kram i natten.

   Gilla

 10. BS De enda valen jag gjort i vårt kök var att väla väggfärg, färg på nya lysknappar och eluttag samt fototapeten där bordet ska stå. Har varit ner till färgaffären en gång och valt väggfärg. Men jag hade en ganska klar bild av hur jag ville det skulle se ut. Nu har maken kommit på vi ska ha skjutdörrar för garderoberna i lilla hallen och lite annat fix och trix. Ska beställa fototapeten imorron, försöka få tag på samma golv som i köket till lilla hallen. Men det är bra för mig att ha lite att dona med. En vägg har vi kvar och där är inte den stygga panelen eller tapeten borttagen ännu och där sitter ett element, köksfönstret och en balkongdörr ut till trädgården, så den väggen kommer att ta lite längre tid än dom andra. Men nu börjar vi se slutet på eländet iaf och det känns ju bra.
  Det mesta kan du välja hemma med datorns hjälp, så egentligen behöver inte du kuska omkring och välja så mycket.

  Gonattkramar

  Gilla

 11. BS Hur man blir behandlad av FK beror helt på vilken handläggare man har och läkare naturligtvis. Min handläggare har inte ifrågasatt min distriktsläkares utlåtande på någon punkt till min stora förvåning. De senaste läkarintygen har inte blivit ifrågasatta heller. Men det är helt i linje med den påbackning FK fått av bl a förvaltningsrätten, där de fick på skallen att de dömt för hårt och dragit alla över samma kam. Vi vet bra lite om vad som händer i kulisserna som drabbar eller mot all förmodan gagnar oss.

  Kramkram

  Gilla

 12. BS Men oj, då förstår jag bättre att de valen blir svåra att göra. Om ni ska ha nytt kök, då kan ni ju få mycket råd och hjälp av kökstillverkaren.Men man måste ju välja kök också.
  Jag vill också ha som en mobil köksö, har så lite arbetsyta att det är ett måste, det håller jag på att jaga på nätet, inte helt lätt det heller.
  Hoppas du fått sova gott, själv är jag just nu uppe flera gånger per natt.

  Kramar

  Gilla

 13. BS M och Alliansen och deras rådgivare har tänkt helt fel när det gäller vård och sjukdomar, att tidsbestämma sjukdomar – bara en idiot och en som aldrig varit sjuk kan sätta sådana gränser ! Trots att de hade alla papper klara om mig och att jag varken dragit ifrån eller lagt till så räckte inte det, det var som att jag skulle bevisa nåt de fått bevis på, snacka om sjukt !
  Bara de utan människokännedom och empati lyckas med konststycket att få till en så omänskligt vårdklimat och FK. Varför vill folk inte se det ??? varför är det så bländade av skattelättnader som ändå slår av en benen i slutänden ???? Betalar man inget får man inget, det är ju självklart. Hela systemet är kränkande, usch och fy ! Skulle vilja ge Reinfeldt en rak höger i det självgoda ansiktet !!!!!

  Kram kram

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: