Med ögon känsliga för höst.

Av: Jag

22 11, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, blommor, foton, höst, natur

30 kommentarer

Bländare:f/4.8
Focal Length:35mm
ISO:280
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

30 kommentarer på “Med ögon känsliga för höst.”

 1. Helt suveränt, som vanligt!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Den här var verkligen vacker, går inte att få till skalbolag.
  Svante

  Gilla

 3. Vackert foto!!!

  Om en timme sà ska jag upp till La Basilique du Sacré-Coeur för att ta en bild¨pà den parisiska vyn i solnedgàngen, jag gillar ljuset som spelar över taken… Tills dess sà var jag lite nostalgisk och lade ut nàgra gamla foton fràn Eskilstuna pà ”Que de mes photos”, endast en souvenir… Men kommer inte ihàg vilke kamera jag hade med mig, systemkameran làg hos mamma…

  örnkramar ♥

  Gilla

  • Tack, Maria. Även den gråaste höst kan bjuda på skönhetsupplevelser.

   Oh, Sacré-Coeur, det måste vara betagande med solnedgången där. Paris som fotostad måste vara en skattkista, jag bara måste resa dit snart igen!
   Kram

   Gilla

 4. Håller med Skvitt jag 🙂

  Kram

  Gilla

 5. Dina ögon verkar vara känsliga för allt som är vackert 🙂
  Kram

  Gilla

  • Haha, det har du nog rätt i! En sån här vissen typ är det ju lätt att bara passera, men jag såg att den vacker trots att den var vissen.
   Kram

   Gilla

 6. Tänk om jag kunde säga vad det är du fotat men det kan jag inte! Jag har varit in ett par gånger och försökt komma på det men det har inte gått. Jag tror det är gullris men är inte helt säker.

  Sen måste jag säga att färgskiftningarna i frönas penslar är fenomenalt välfångade! Sånt missar jag ofta. Tur att du visar vad jag missat!

  Gilla

  • Aha, gullris, ska kolla det och se om det kan stämma. Jag är riktigt närgången ibland när jag fotar växter!

   EDIT: Gullris stämmer bra in på denna växt.

   Gilla

 7. *SILVER*

  jag älskar silver och blått…

  Hemikram

  Gilla

 8. Det är så roligt att se vad för spännande du har hittat på. Varje gång är det något nytt vackert du fångat på bild! Glad jag blir av det! Du är en konstnär, tycker jag.
  Varm kram och allt gott till dej!

  Gilla

 9. Konstnär med hjärta för alla dina foton tilltalar och berör på något sätt. Detta är inget undantag. Och gullris fick vi dessutom lära oss att det var. Din blogg är en kunskapskälla 🙂

  Gilla

  • Så ni tar i! Klart att jag vill att fotona ska vara lite mer än bara platta bilder, det bör finnas något som berör – en stämning, ett ljus, en färg, en touch – men det är ju inte säkert att jag lyckas. Därför betyder ert gensvar i era kommentarer så mycket. Oftast är det medbloggarna som letar upp det jag inte vet så att jag kan namnge de växter och insekter jag slänger upp på bild. Nu senast BeBest som är en outsinlig källa till kunskap om naturen. Tack, snälla Trollan för din fina kommentar!

   Gilla

 10. Du varma vackra medmänniska och bildkonstnär..Jag vill att du ska veta hur många gånger dina ord har skänkt mig tröst eller hjälpt mig att tänka om…

  Du är en genuint godhjärtad människa och jag önskar att vi hade kunnat träffas irl så att jag kunde få ge dig en riktig kram ♥

  Sluta aldrig upp med att vara den fina person du är..

  *dom innerligaste kramarna som går att ge via cyberspace*

  Gilla

  • Nu Ullis, rinner mina tårar. Om jag kan skänka lite tröst bara genom mina ord, så gläds jag över att kunna hjälpa lite lite i det svåra du går igenom. Jag skulle kunna kopiera dina ord och skicka dem tillbaka till dig. Mitt i din tuffa kamp går du runt och visar medkänsla och sprider värme och glädje genom dina kramar.
   Jag ser att du tar en paus i bloggandet och skickar med dig ett stort lass med värmande kramar att plocka fram ur förrådet när livet bjuder motstånd.

   Gilla

 11. Du behöver läsa mitt svar…

  Hemikram

  Gilla

  • Har läst och det är ok. Jag känner att jag vill styra själv om jag ska ha ljus på mig eller inte. Hoppas att det ljusnar ifråga om din mans sjukdom och behandling.
   Kram

   Gilla

   • Självklart, jag hade ingen aning, det var obetänksamt och nu har jag lärt mig något. Nästa gång jag vill göra liknande med någon kommentar kommer jag att fråga vederbörande först.

    Nu har man kastat ut honom från sjukhuset.

    Hemikram

    Gilla

 12. Jag kunde gissa att det skulle hända. Det har hänt mig också flera gånger. ” Vi ser att du är väldigt sjuk, men vi vet inte vad det är…” Hoppas att det går att få någon rätsida på det.
  Kram

  Gilla

 13. BS Vet precis hur det är när ens vanliga jag försvinner och inget fungerar som det gjort eller borde göra. Man kan nog säga jag är min mans igångsättare med när det gäller vissa saker, med andra är det han som jagar på mig för att nåt ska hända.Tror jag kan kalla mig estet också, innan jag handlar nåt hem så vill det till att den saken passar in bland det övriga, vill ha snygga men funktionella saker, däremot prydnadssaker går bort. Vi har fortfarande ett helt hus att göra om till vårt, alla innertak att måla vita, väggar att måla och/eller tapetsera osv. Något vi verkligen borde prioritera är badrummet som ser likadant ut som när kåken byggdes -78, inte kul alls.
  Förstår verkligen om du inte orkat ta itu med ditt om du skött om dina föräldrar. Var det det som gjorde du gick in i väggen ?
  Var uppe tills på morronsidan jag också, just nu är det svårt att sova, skallen snurrar av funderingar på verkligen allt. Hoppas du fick sova gott till slut.

  Kramar

  Gilla

 14. För mej liknar bilden vissnade höstastrar, det som blir kvar då de släppt sin färg..här hos mej.

  Gilla

  • Det är nog många höstblommor som kan se ut ungefär så här när de vissnar, men de här har väldigt tätt med blomställningar och växer vilt.

   Gilla

 15. Bilden tål att betraktas många gånger.
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: