Isiga drömmar.

Av: Jag

10 12, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, natur, naturkonst, vinter

26 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:23mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix X100

26 kommentarer på “Isiga drömmar.”

 1. Wow, vilken underbar bild, vilka färger! Vilken struktur och vilket ljus! Hur har du tagit den?
  Kramar och allt gott till dej! (e lite bättre idag)

  Gilla

  • Så skönt att höra att du mår lite bättre. Tack för berömmet! Jag gillar bilden, tog den idag ute i trädgården. Jag gjorde ett sista ryck och flyttade in lite prylar till garage och skjul från trädgården. I den stora zinkbaljan hade ett tjockt istäcke bildats. Jag fotade förstås isen innan jag hällde ut is och vatten. Isskivan höll och jag bar iväg den till en ljusare plats där jag ställde den på kant med hjälp av en sten. Sen var det bara att roa sig med kameran. De bilder jag tog när isen låg i baljan är ingenting mot det som blev när jag ställde upp isen. Jag blev så glad!
   Varm kram.

   Gilla

 2. Det blev tjusigt! Den bilden visar verkligen vad lite eftertanke och en smula besvär kan skapa av det som naturen erbjuder. Den kan man titta länge på. Gärna en hel vägg!

  Gilla

  • Jag håller med. Det blev tjusigt. Jag gillar is. Det var ju löv och humlerötter i baljan också så det blev lite spännande. Oj, en hel vägg – det var värst!

   Gilla

 3. Det finns många uniforma entréhallar som skulle bli mycket trevligare och livfulla med en sån bild!

  Gilla

 4. BeBest har en fantastisk idé. Tänk dig att man överför bilden till kakelplattor, och kaklar en hel vägg, det förtjänar bilden.
  Svante

  Gilla

 5. Jag tänkte på det efter att jag skickade kommentaren. Portglas, eller fönster som man inte vill ha insyn genom, man måste få ett härigt ljus i lokalen.
  Svante

  Gilla

  • Ja, en isbild kräver nog glas på något vis. Jag är faktiskt imponerad över min egen bild, får man vara det? Att isen kan vara så vacker, här p.g.a. att det fallit ner löv, en humlekotte och att den slingrande humlen hade tagit vägen över zinkbaljan och bildat rötter! Jag satte ihop ett bildspel i går kväll, men att publicera det på WP verkar omöjligt.

   Gilla

 6. Varför skulle du inte vara stolt över något du gjort, en idrottsman/kvinna får ju vara det. Prestation, som prestation.
  Svante

  Gilla

 7. Sagolikt vackert!
  /Skvitt

  Gilla

 8. […] på tuben av baraenbildavmig. Visst är det […]

  Gilla

 9. Jag blir upplyft när jag ser på dina foton. Du är verkligen så bra på att förmedla eller plocka fram ska jag kanske skriva, skönheten i saker och i naturen. Kram!

  Gilla

 10. Ett Is universum i gula och svarta nyanser. Bra bild.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: