Rutor

Mina dagar är inrutade och ändå inte, egentligen är de bara inramade av att äta frukost och att gå i säng. Däremellan kan vad som helst hända.

Jag vet inte varför fotoinformationen inte följer med. WP verkar ha gjort en del ändringar och jag har ett nytt operativsystem. Återstår att finna ut.EDIT: Har suttit och testat på olika sätt att att få med  Exif-data, som det kallas, men det verkade helt slumpmässigt. Vissa foton fick med det och andra inte. Nån bugg är det nånstans. Struligt.

 

16 kommentarer på “Rutor”

 1. Det är en lagom sysselsättningsnivå!

  Gilla

 2. Jag kunde inte ladda upp bilder fån min vanliga dator… men nu med en annan dator kunde jag. Får se när jag kommer hem om det är samma problem fortfarande. WP har ändrat och då funkar inte alltid gamla datorer och svaga uppkopplingar längre…

  Gilla

  • Aha, det är så pass stora ändringar! Hoppas du får det att fungera, det vore ju trist om det inte gick.
   Edit: Jag glömde: Välkommen till min blogg, Kyrkis!

   Gilla

 3. Usch denna bild kan jag inte med… =0( Får ont i magen av associationerna…

  Hemikram

  Gilla

 4. Man får väl se det, som ett Rutavdrag.
  Svante

  Gilla

 5. Kommer inom med en kram!
  Allt gott till dej!

  Gilla

 6. Nu syns bilden!
  Inrutade fick en ny mening…
  Kramar igen! 🙂 Allt gott till dej!

  Gilla

  • Nej, jag fick ge den hjälp på traven, alltså lägga in den igen – och då försvann Exif-data! Jag blev lite misstänksam och kollade igenom bloggen och upptäckte att två andra bilder har ersatts med ett frågetecken. Jag gör inget åt det nu, det kan vara tillfälligt, WP håller ju på med förnyelse igen. Men lite undrande och irriterad blir jag.
   Godnattkram

   Gilla

 7. Burr, burr !

  BS Det kändes lite fel att inte kunna vara med och bada, tycker det är skönt att ligga i de där härliga bassängerna och poolerna de har. Helkroppsmassagen var fantastiskt härlig, ska kosta på mig det här hemma med, tror jag.
  Brukar tycka det är skoj att åka på IKEA, var väl inte upplagd denna gången.

  Ikväll insåg jag att även musen måste ut ur grabbens rum om man ska få honom att låta bli datorn efter sängdags. När den lille odågan frågade min man och han sa samma sak som jag tog protesterna slut. Men då ville han bli väckt av maken när han kliver upp vid 05.30 istället och fika med honom, men se det gick inte heller för han ska orka med skolan också och behöver sina sovtimmar. Fanken vad det ska hittas på !!!! Allt för att kunna datorgreja.

  Gott att det blir mera personal på din mors boende, man får vara tacksam när ”överheten” äntligen fattar att man inte kan låta gamla och sjuka sköta sig själv.

  Maken har börjat på sista väggen här, äntligen, nu har han fått upp gipsskivor på halva redan, så allt är inte kvar och det känns ju lovande.

  Hoppas du har det bra i kylan !

  Varma kramar

  Gilla

  • Fryser du? På min blogg? Men då får du skyndsamt leta fram en varmare bild!
   Svarat hos dig på ditt BS.
   Värmande kramar

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: