Det finns fönster…

…och så finns det fönster.

Kamera: Fuji Finepix X100

16 kommentarer på “Det finns fönster…”

 1. Vilket vackert fönster!!

  Får jag be dig om en sak? Kan du hjälpa mig – genom att gå in på bloggen Bota Borrelia och läsa, jag har goda nyheter!!

  http://botaborrelia.wordpress.com/2012/01/29/bota-borrelia-extra-extra-lyssna-pa-p4-om-borrelia-och-arenakliniken-1203/

  Jag blir mycket tacksam i så fall…

  Hemikramar ♥

  Gilla

 2. Det finns väldigt fina foton också! De du visar tillhör dem!

  Gilla

 3. Precis så här såg det ut när jag var liten parvel, och besökte mormor, och morfar, på Skånegatan på söder i Stockholm.
  Du är en ljuskonstnär du får fram samma stämning, som jag kände, som barn, lungn, och ro alltså.
  Svante

  Gilla

  • Men vad roligt att du känner igen dig! De här fönstren fångade förstås mitt intresse med sitt vackra sken. Redan på väg upp till ögonläkaren bestämde jag mig för att fota dem när jag var klar.

   Gilla

 4. Var du till ögonläkaren för syns skull eller hade du något annat ärende dit. Har svårt att tro att du skulle ha några synfel, med din blick för objekt att fotografera.
  Svante

  Gilla

  • Jag var minsann inte dit för syns skull – utan för synens. Jag blev remitterad av optikern när jag kollade synen senast, synen på ena ögat var fluktuerande, skarp ibland och suddigare i nästa ögonblick. Som hälften av Sveriges befolkning är jag närsynt, men skaffade linser så fort jag blev vuxen. Läkaren trodde att det var glaskroppsgrumling, en del av åldrandet. Ska kollas igen om ett år. En liten tanke skänker jag åt hur det skulle vara om jag fick nåt stort fel på synen. Dotterns svärfar har fått grön starr och han är konstnär och har fotograferat mycket, men kan sorgligt nog inte göra det mer.

   Gilla

 5. Då är jag i gott sällskap, också närsynt, måste 2,0 för att använda datorn, men har ett drag av långsinthet också, men detta påverkar inte synen. Har för mig att grön starr har med trycket i ögat att göra, måste vara en stor sorg för en, som fotograferar.
  Svante

  Gilla

  • Haha, jag kan nog säga att långsinthet kan vara en av mina brister, det beror på vad som har hänt. Alltså närsynt och långsint och nu dessutom översynt. Men har man varit närsynt så får man lite kompensation när man blir äldre. Jag kan snart läsa utan glasögon.

   Gilla

 6. Fyller 65 i september, kan inte läsa utan 2,0 or, men om jag tvättar fönstren kan jag läsa grannens registreringsnummer utan problem, och utan glasögon. Med tanke på min skällande hund borde jag tvätta fönstren oftare än jag gör.
  Svante

  Gilla

 7. Du anar inte vad som kommer ur en skällande hunds mun.
  Svante

  Gilla

 8. Hela denhär trappen påminner mig om en trapp i Helsingborg. Min kusin bodde där när hon var liten, högt i tak och stuckatur överallt inne i lägenheten. Vackra fönster som släpper in ett mjukt ljus. 🙂
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: