Tre och en halv.

10 kommentarer på “Tre och en halv.”

 1. spontant skulle jag vilja kalla siluetterna för skuggtitor
  fast jag tror det är sidensvansar

  Gilla

  • Det är sidensvansar. De flög in och satte sig i den högsta brjörktoppen och sen flög en del över i äppelträdet. Jag var lite besviken först när jag inte ”nådde” dem med kameran, men jag tyckte att silhuetterna blev kul.

   Gilla

 2. Supercool bild,den här gillar jag,har alltid tyckt om siluetter.
  Du borde göra något mer med alla dina fina foton..typ planscher eller nåt,få dem trycka och sälja..eller nåt sånt=) Om du gör det och blir rik så tänk på mig då..det var jag som kom på idèn! 😉
  Jag har undrat ibland vad du gör med bilderna..bara sparar i din dator?

  Gilla

  • Tack, Sirpa, då är vi två. Silhuetter och skuggor är roliga att fota. Jag ska tänka på dig och alla andra som berömmer mig när jag blir berömd, haha. Ja, jag har knappt gjort en papperskopia, utom när jag gör julkort, bilderna ligger på två externa hårddiskar. Jag har haft lite funderingar om att börja experimentera med lite tryck, men det är alltid så mycket annat som ska göras.

   Gilla

 3. De ser ut att ha en kall dag sidensvansarna! Kul bild!

  Gilla

  • Ja, de har nog haft det ganska kallt idag, men det ska ju bli ännu kallare! Jag tycker att det var kul när de satt så där i profil alla tre.

   Gilla

 4. Tjusigt! Jag vill också ha sidensvansa att plåta! Det var länge sedan jag såg några här.

  Gilla

  • Det här var lite roligt. Jag träffade grannen när jag tog en liten promenad med kameran. Jag beklagade mig och berättade att jag inte fick korn på några fåglar och nämnde sidensvansarna som slog sig ner i trädgården och bara försvann innan jag hann ut. När jag kom tillbaka från promenaden ganska tomhänt på foton, ringde hon och sa att nu var grannbjörken full med sidensvansar! Det var bara det att den björken är så gigantisk att min kamera trots teleobjektivet inte räckte till. De här satte sig sedan i äppelträdet, men i motljus. Men jag är nöjd så, de poserade i profil en liten liten stund.

   Gilla

 5. Vilka ljuvliga sidensvansar! De är roliga, kommer ett tag, och är sedan som bortblåsta. Det gäller att ha kameran med! Det är riktigt vackra fåglar med lysande färger.
  Kramelikramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Ja, hmmm, det är de ju, med lysande färger menar jag. Jag vet från förr. Jag har studerat ett par riktigt nära en gång när jag fick ta rätt på ett par som flög in i vardagsrumsfönstret. De var väldigt vackra och inte så uppburrade som de här vintersvansarna.
   Godnattkram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: