Pudrat

Av: Jag

04 02, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, natur, snö, vinter

14 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

Det här lövet fick det bli i kväll för att det var så stillsamt och rofyllt, utan att be om ursäkt. Jag letade efter en bild i kväll som jag ville visa, men mitt huvud var inte kompatibelt med bildvisningen i Finder och det blev karusell i huvudet och sängen för mig. Efter några timmar stillnade det och jag vågade försöka igen, men i lugnare takt. Då dök snöpuderlövet upp. Varsågoda, bara en bild till av mig.

14 kommentarer på “Pudrat”

 1. Fin bild igen!
  Vet du..jag tänker nu på en hundralapp som jag hittade utanför min port..den var halvt gömd under snön,precis som i ditt foto..jag tog så klart hundringen hem och torkade den,den var helt användbar efteråt=)
  Aj då..nu tror du väl att jag är helt pengafixerad..haha..vilket fall..glöm mig inte..du vet vad jag menar 😉

  Gilla

  • Tack för det, Sirpa! Ja, då hade du ögonen med dig, precis som jag! Bra att du plockar skräp där du går! Jag glömmer dig inte, jag lovar.

   Gilla

 2. Nu gjorde du mig väldigt sugen på kladdkaka! *rusar till köket*

  Gilla

 3. Den ser nästan ut att vara målad. Läckert att du lyckas få fram det skira i det hele också.

  Gilla

  • Det var det som slog mig när jag såg lövet. Det här påminner mig om att jag behöver en miniliten kamera igen, att ha i fickan eller väskan, hade jag inte haft det så hade jag inte tagit det hör fotot.

   Gilla

 4. Det här är ett sånt nära skirt motiv som vi nackstyva med blicken mot fjärran mål missar! Den ödmjuke ser det och bevarar varsamt synen för att försynt visa oss andra vad vi trampar på. Tack för det!

  Gilla

 5. Härligt! Här kommer florsockret verkligen till sin rätt! (jag brukar säga så för att man ska skratta åt det söta och inte frysa av snön), Som du sa, en stillsam bild. Härligt!!
  Varm kram och allt gott till dej!

  Gilla

 6. Mycket vackert!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 7. Nu har du en trevlig bild igen, som ger en association till en liten historia, om en liten pojke som hette Johan, och han kunde inte säga r, och skolans Rektor hette Kling. Rasten var slut, och fröken frågade Johan vad han gjort på rasten, och får detta svar. Jag hal valit ute, och spalkat kling i löven.
  Svante

  Gilla

  • Jodu, den historien känner jag till. Han får svaret: ”Du får inte sparka någon någonstans!” Men jag associerar där till min mellandotter som hade svårt med r. Hon har ett r i sitt namn och var ytterst besvärad. Hon fick komma till talpedagogen och var glad, såg fram emot att äntligen få lära sig. Talpedagogen lyssnade och skulle vara positiv, utbrast: ”Så kan man också säga r!” Hennes uttal var aristokratiskt raspigt. Otroligt besviken var hon när hon kom därifrån. Dessa ”snälla” vuxna!

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: