Medan jag funderar.

Av: Jag

27 02, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: ägg, bilder, foton, is, naturkonst, vinter

22 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

Medan jag funderar och har annat för mig lägger jag in detta stycke is att titta på. Medge att isen rymmer mycket som man inte har en aning om  – om man inte synar den närmare.

22 kommentarer på “Medan jag funderar.”

 1. Men titta, det är ju Loch Ness som unge?! 🙂

  Gilla

 2. Dino Flintstone, minsann!!!

  Gilla

 3. Ser ut som en kristall. Hur kunde det bli så fina färger? Jag har också roat mig med att ta bilder på frusna vattenpölar, och en del blev riktigt fina, men inga sådana här färger minsann!

  Gilla

  • Ja, det blir ofta som kristaller, det beror på vad det är för is och hur den är frusen. Den här bilden är inte tagen i år, så jag minns inte varför den blev som den blev. De här ”isäggen” tar jag mig lite friheter med, betraktar dem som konst så jag kan ha förstärkt färgen men samtidigt är ju en del av den helt naturell. Hmm. Har du kollat inlägget ”isdrömmar, ett bildspel”, där är det infrusna löv som ger färgen och inget annat?

   Gilla

 4. Men vad är det för kaosmonster du hittat där ute i rymden?! Säg inte att det du fotat kaosets granne?!
  😉

  Gilla

 5. mmm..en snäll drake då som vaktar sina skatter ..ugefär så som du ..och delar ut en ..i taget

  Gilla

 6. Det är tur för din mamma och de andra boende där på ”hemmet” att någon , dvs. du bråkar även om det många gånger känns som ett tröstlöst företag. När jag jobbade på sjukhem fick vi ny sjukhemschef och det var mycket vi INTE skulle göra, då förklarade jag för vederbörande att jag var tvungen att arbeta utifrån mitt samvete och att ett så uselt skött avdelning kunde jag inte stå för. MASen, chefen och en av soc.chefens hantlangare jagade mig med blåslampa, MEN efter långt om länge var det sjukhemschefen, MASen och soc.chefen samt hantlangaren som fick gå, mig kunde de inte röra för jag gjorde mitt jobb och gjorde det bra.DET har jag papper på från Soc.styrelsen där domsamma tänkte de skulle anmäla mig och sätta dit mig, icke sa Nicke, till slut ordnar existensen för dom som jävlas med andra !!!!!

  BS Halloj !
  Har haft strul med router/modemet här, men nu är jag på banan igen. Tyvärr mår jag inte speciellt bra än, men det går väl snart om sig får jag hoppas.
  Idag har jag ringt en massa, gjort ärenden och stökat undan lite som hopat sig.

  Kramar

  Gilla

  • Det ser ut som om den här kommentaren hamnade under fel inlägg. Nu vet alla på boendet att de har ögonen på sig, men före anmälan fick man tjata om helt självklara saker. Det handlade ju mycket om tidsbrist och underbemanning, helt klart. Jag är så glad över att personalen får en chans att göra ett bra jobb nu när de har blivit fler! Det lät dramatiskt det du skriver om din kamp på sjukhemmet!
   Kram

   Gilla

 7. Mycket vackert! Verklig konst. Av naturen. Och framförallt av dig. 🙂

  Gilla

 8. Det där är formen av en upp och nedvänd Dinosaur som svävar i universum. 🙂

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: