För gengångare.

Av: Jag

01 03, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, förfall, foton

15 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

15 kommentarer på “För gengångare.”

 1. Ditt bildspråk är fantastiskt!

  Gilla

 2. Den bilden fick mig att minnas ett verk som en av medlemmarna i Östhammars konstnärsförening skapat.. Det var en tuschteckning föreställande ett stiliserat landskap. Från nederkanten av bilden löper en väg mot horisonten. På vägen finns det fotspår. Fötterna tycks ha gått någorlunda i takt så som man ofta gör i en gemenskap. Ett av spåren upphör innan horisonten men övriga når dit.
  Den lilla detaljen gjorde bilden stor i mina ögon.

  Här är det en annan gruppering med gemenskap men även här är det en stark symbolik: De liggande har man trampat på tills de förlorat sina konturer och mist sin identitet. Ett starkt foto med ett viktigt budskap till våra styrande!

  Ja så tolkar jag ditt foto!

  Gilla

  • Låter som en teckning som jag skulle ha gillat!
   .
   Det var en lite oväntad tolkning, men den passar bra in på bilden!

   Gilla

 3. sorgesamt ..men bilder som tolkar det sorgliga..behövs ju ..sorg som förnekas vad förvandlas den till ? började jag nyss undra..

  Gilla

 4. 😀 Du har så himla skön humor!

  Gilla

 5. BS Hejhej !
  Nu har det äntligen löst sig med router/modemet, blev så less att jag glömde att skriva.
  Nu ser det rätt skapligt ut här, allt skräp, utom byggskräpet förstås, är borta.

  Ikväll är jag solo, maken ska ju åka Vasaloppet imorron, han stack med skidklubben redan igår, grabben sover över och lanar hos en kompis. Jag har eldat så hårt i pannan att jag nu har översvämning i hela källaren, skratta eller gråta ? Inget verkar dock trasigt, det är bara lite säkerhetsgrunkor som löst ut och därför är det blött, så det ordnar sig så småningom.

  När jag pratade med yngsta dottern en stund sedan så kollade hennes man Lotto och de har vunnit 20 000 :-, ibland rinner det även till de som har lite som tur är. Jätteglad för deras skull. Imorron ska vi kolla på Vasaloppet och fika nåt gott.

  Lillprinsen är min närmaste kärlek, han har börjat gå nu, lille vännen, 8 månader och har så himla bråttom. Igår var de här, hans mamma och han hela dagen de gick de 5 km från deras och hit ut till oss. Vilken glad överraskning !!!!! Härligt ! Barnbarn är verkligen livets höjdpunkt och efterrätt.

  Ha det så gott du med !

  Kramar

  Gilla

  • Ojdå, översvämning! Ett extrajobb som man verkligen inte behöver! Så roligt för din dotter med vinsten! Och maken som åker Vasaloppet får du förstås heja på. Mina svägerskor åkte Tjejvasan på hygglig tid.

   Vi har haft släktfest här, firade mor och bror min kom upp från Skåne, de åkte nyss, assistenten och han. Vår lilla var inte road alls av alla människor så dottern fick inte en lugn stund stackarn. Han verkar verkligen ha bråttom er lillprins!
   Njut nu av lugnet och ensamheten!
   Kram

   Gilla

 6. Härlig humor! Ja, det gillar jag! Mycket! *skrattar*
  Kraaaaaaaaaaaaaamisar och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: