Oi.

By: Jag

Mar 24 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, rost, saker, vår

31 kommentarer

Aperture:f/8
Focal Length:35mm
ISO:110
Shutter:1/0 sec
Camera:NIKON D60

31 comments on “Oi.”

 1. Varje gång jag kikar in hos dig så finner jag så coola foton..denna är inget undantag,du har verkligen öga för det balla=) Rostiga järnkrumelurer..hihi..du får dem att se så vackra ut!
  Men när ska du börja tjäna stålar på dina alster egentligen?? =)) Jaja,vet att jag tjatar..men du måste ju få mer cred för fotona ..inte bara låta bloggare se på dem!
  Lördagskram!!=)

  Gilla

  • Det här är inte vilka krumelurer som helst. De hör ihop. Kolla namnet på inlägget så begriper du kanske…
   Tja, det är väl bara att du tar hand om det och börjar kränga mina foton. Folk är säkert beredda att betala skjortan för ett så känt namn som Jag!
   Kram

   Gilla

 2. Du med dina detaljer och jag med mina fàglar, om det bara hade regnat när jag fotograferade spindelnätet… Jag fascineras av naturen, jag söker ju mest att föreviga naturens stunder… Jag ska till en park idag, màr bättre och är piggare… En dröm vore att resa till en ö och stanna där i minst 2 mànader och fotografera djur och växter… Örnkramar

  Gilla

  • Man snöar gärna in på något! Jag fascineras också av naturen, men dyker läckert förfall och rost upp så kan jag inte hejda mig. Ja, det vore väl något om man kunde få bo på en ö med intressant flora och fauna!

   Gilla

 3. Ett kul foto med drag i det kopplar väl alla! 😀

  Gilla

 4. Cool bild, visar att allt kan vara vackert 🙂

  Trevlig söndag till dig!

  Gilla

 5. Just nu ser jag ett program på TV om skräp i havet. En kort filmsekvens var faktiskt riktigt vacker. Tänk vilka fina bilder en sådan fotograf som DU skulle ha kunnat ta!
  Ovanstående gillar jag. Men jag gillar ju alla dina bilder. En del är kanonbra och resten är ännu bättre!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 6. Gillar bilden, men du får allt förklara rubriken..??

  Gilla

 7. Vad gillar du min myrbild??? Är jättenöjd själv, för en gångs skull…

  Gilla

 8. Jodå jag både förstod och såg att det var så. Jag har för mig att den typen av sprint inte är tillåten längre eftersom den under ogynnsamma omständigheter kan bli oi. Därför ska sprinten ha en spärranordning av något slag så den oavsett omständigheterna sitter i tills man låter den bli oi igen.

  Gilla

  • Aha, är det så? Jag kan tänka mig att man skulle behöva ha ett hål i sprinten där man har en plugg av nåt slag som håller fast den.

   Gilla

   • Den vanligaste lösningen tror jag är en variant av fjädrande bygel som kan fällas undan när man trär sprinten genom hålen och sen fälls tillbaka så bygeln ligger på utsidan om draganordningen och in under den och trycker mot den del av sprinten som sticker fram där. Därmed förhindras sprinten att glida ur hålen, samtidigt som det inte är svårt att vid behov få bort sprinten.

    Här finns en bild på en sån variant,
    http://www.lapplandsallservice.se/art-1.asp?id=32&iPageID=4

    Gilla

 9. Din sida är lika vilsam och härlig som du själv, alltid oväntat vackert att titta på.

  BS Nej, min man och jag verkar inte dela åsikt i pengafrågan, jaa han är banne mig ogin, men han ska få se på annat, jag kan spara pengar till mig, behöver inte redogöra för varenda krona !!!!! Blir bara så ledsen av det, det är som att han unnar mig saker han själv kan tänka sig och att jag ska hålla mig inom hans intresseområden, men tyvärr det kan jag inte. Det ska bli ändring här och det snart.

  Varma kramar

  Gilla

  • Tack för dina fina ord, Agnetha!
   .
   Så tråkigt att din man inte kan förstå att du har andra behov än han – det borde vara självklart. Sparat ”äggpengar” har kvinnor gjort i alla tider, men man trodde nog att det inte skulle behövas nu…
   Varm kram

   Gilla

 10. Delar till kopplingen mellan släp och traktor?
  Härlig bild!

  Kao

  Gilla

  • Tack, Kao! Ja det är en koppling, men mellan delarna i en lantbruksmaskin som jag inte vet namnet på. Det är som stora kuggghjul i en cylinder, tre sådana som dras efter en traktor. Borde väl visa bild på den så får folk säga vad det är.

   Gilla

 11. Här ser jag skönheten, och lugnet. Inget jobb just nu för bonden:-)
  Allt gott till dej och en bamsekram!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: