Lite mjukare.

Av: Jag

26 03, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, natur, växter, vår

30 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

30 kommentarer på “Lite mjukare.”

 1. Jag tänker kanvasduk… 🙂

  Gilla

  • Aha, du tänker zoooo…. det är kanske dags för mig att undersöka om jag kunde på nåt sätt skaffa en sån där skrivare och experimentera lite. Man kanske kan hitta en begagnad någonstans…

   Gilla

 2. Häftig bild! Ullig och gullig! 😆
  Kram, kram!

  Gilla

 3. Ulligt och gullit är det, men jag har faktiskt aldrig sett något liknande. När Hemi kommer hem ska jag be henne se över min blogg är inte nöjd med utseendet, men ditt foto gillar jag, så berätta vad det är.
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante! Det är så enkelt som videkissar i en hög, befriade från kvistarna. Barnbarnet älskar dessa lena ting och hon plockar dem så fort de tittar fram. Eftersom vi har en jättesälg i hörnet av tomten så finns det gott om dem.
   .
   Jag såg inget fel på din bloggs utseende.

   Gilla

 4. Enkelt och fint… Jag minns dessa, men hade nästan glömt bort hur de sàg ut… Äntligen fick jag fotografera nàgra svanar med en nästan vuxen unge… Magnigfika fàglar…

  Örnkramar ♥

  Gilla

 5. Videung?
  Kao

  Gilla

  • Ja, det är videkissar som har ”lossnat” från grenarna och ”flugit” ner på trädgårdsbordet! Mina livsnjutarna älskar att gulla med dem.

   Gilla

 6. Vackert…tänk att det snart är påsk – bara en dryg vecka kvar. Jag tänkte först på fikon när jag säg bilden, samma färger. Önskar dig en fin dag!

  Gilla

  • Tiden flyger iväg. Som vanligt så är det här en närgången bild, så de ser större ut än de är. Det samma till dig, Britta!

   Gilla

 7. Sickna gosingar! Kul idé! Resultatet är mycket dekorativt och inte mist inbjudande! En karamellskål med såna sötsaker vore kanske inte helt fel att ha.

  Gilla

  • De blir nog fina på påskbordet i en skål! Tänk att mina tussilago, som står på pergolabordet sen jag fotade dem för drygt två veckor sen, fortfarande är fina. Det är nog kylan utomhus som har hjälpt till där, inomhus brukar de inte hålla många dagar.

   Gilla

 8. Ulliga gulliga! 🙂

  Gilla

 9. Ljuvligt söta små ”kissar”! De liknar små gosedjur.
  Allt gott till dej med en kram!

  Gilla

  • Ja, gosedjur är nog lätt att associera till!
   Kram

   Gilla

   • Plockade ofta sådana förr, kunde sitta och ”pilla” på dem i evigheter. 🙂
    Kramar och allt gott till dej!

    Gilla

    • Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin har plockat sådana. Dottern min blev lite frågande, hon har hela tiden trott att de var fridlysta, men jag googlade för säkerhets skull.
     Kram

     Gilla

     • Vi hade massor överallt som växte nära huset (på landet)
      Kram och allt gott till dej!

      Gilla

      • Hahaha! Här blev det lite tokigt beroende på att det var många kommentarer jag svarade på. Jag trodde att det handlade om blåsipporna! Klart att jag inte trodde att videkissarna var fridlysta, dem älskar mina livsnjutare och precis som du skriver så älskar de att pilla på dem, den äldsta upptäckte dem när hon var nåt år gammal och plockade dem i sin keps. Vi har ett jätteträd på baksidan i stan.
       Kram

       Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: