Slocknad skönhet.

Av: Jag

11 04, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foton, naturkonst

20 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

20 kommentarer på “Slocknad skönhet.”

  1. Inte för att jag har en aning om vad det är, så är färgerna tilltalande.
    Svante

    Gilla

  2. Åh vilken härlig färgpalett!!

    Gilla

  3. Ljuvliga färger, det är fint… Kramar

    Gilla

  4. å.igen en lila krokus som lämnat kvar en del av sin själ….?

    Gilla

  5. Oj, en så dramatisk bild! Först förstod jag inte vad det var, men läste taggen till. Vackra färger, stor dramatik i mina ögon 🙂

    Kram

    Gilla

    • Den kroknade krokusen skulle jag kanske kunnat kalla bilden…. Man gör sina fynd ibland, det var färgerna jag såg först och förstås strukturen.
      Kram

      Gilla

  6. Då jag såg färgskiftningarna i blomman och sättet kulörerna rinner in i och blandas med varandra kom jag att tänka på en glaskost jag såg på 70-talet. Det var tunga klumpar av glas som hade många samstämda kulörer och någon eller några mer avvikande som accenter. Glasklumparna hade rundade rullstenslika former och i några av dem hade man även graverat in hällristningslika mönster och sedan lagt silver i. DE var dyra!

    Du odlar din konst nästan gratis och den är mist lika skön!

    Gilla

    • Så roligt att du hittar likheter med glaskonst, för glas och is är ju nåt jag gillar! Tack så hjärtligt för berömmet!

      Gilla

  7. http://www.art-of-fire.se/
    Gillar du sådant, jag gör det.
    Svante

    Gilla

    • Glas är vackert, men egentligen gillar jag mest bruksglas och då tunt tunt. Men alla sorters glas kan ha sin skönhet, man måste se det i verkligheten dock, det kommer inte till sin rätt på bild. Roligt med försäljningen i Jukkasjärvi!

      Gilla

  8. BS Stackars dig !!!! Vet vad hemsk huvudvärk vill säga, nu känner jag mig bakis efter dagens övningar. Hoppas du mår bättre nu. En läkare på akuten i Borås lärde mig några knep mot huvudvärk : låt axlarna falla ner, sätt ena handen under en stol, ta andra handen och sätt på andra sidan huvudet och töj så det känns i nacksenorna, gör lika på båda sidor. Se till att både senan på sidan och den mitt bak sträcks, det betyder att du får ändra handens läge, repetera. Kanonbra och hjälper på mig.

    Varma kramar

    Gilla


Lämna en kommentar