Hopp om livet.

Jag vill bara säga: – Ge inte upp! Det finns hopp om livet.

30 kommentarer på “Hopp om livet.”

 1. mmm absolut en favorit ..ja musiken och knoppen bär upp ..kommer med samma hopp

  Gilla

  • Hoppet ska leva. Vi ger i n t e upp!

   Gilla

   • absolytely ! A¨^a a^ men just nu tröstar jag mej också med en gregoriansk melodi slinga ..synd att det inte finns ..not streck i kommentar rutan..:)

    Gilla

    • Det kan jag tro är en bra tröst! Jag kan tyvärr inte läsa noter…

     Gilla

     • känner mej lite tjatig ..du behöver inte naturligtvis!!
      jag behöver träna min hörsel
      det känns helt otroooligt ,,det jag så envist kämpade med för 5-6 år sen .. för att jag blev så djädrigt arg på en tjej som då ville leda kören
      nu kan jag grunderna ..det tog inte lång tid ..
      men försås inte en massa finesser .. utan min synth skulle det inte funka ..det var inte så krångligt ..

      Gilla

 2. Insnärjd men inte instängd! Snart lyfter knoppen sina grå bojor mot skyn och kastar dem till marken! Den har framtiden framför sig, det grå riset har den och hoppet bakom sig! Knoppen höjer segervisst sin näve mot solen!

  Gilla

  • Precis så. Jag såg den här högen med grå torra grenar – och mitt i den lyste något rött, starkt pockande på uppmärksamhet. Idag en sån där dag när allt är svårt, tröstlös, motigt, hopplöst, ont och meningslöst hittade jag i minnet en röd knopp som ville fram, upp och befrias. Här är den. Det finns hopp. Upp med näven – fast det gör ont!

   Gilla

 3. Fin bild och musik… Jag är trött efter en hektisk kväll, har fotograferat den franske idrottsministern pà ett möte för partiets och hans räkning… Har sàlt nàgra foton, màste bara ”framkalla” dem som de sade dvs gà till ett tryckeri där kvalitén är bättre…

  Örnkramar ♥…

  Gilla

  • Tack, Maria! Musiken väcker minnen. Vad roligt att du har fått bilder sålda! Ska kolla hos dig, men är på väg i säng nu efter en svår dag.
   Godnattkram

   Gilla

 4. Jag vet inte om det brevmärket finns kvar längre men för 30 år sedan ungefär ett märke som man satte på post från Cypern. På det fanns ett barn insnärjt i taggtråd Amnesty International använder ett ljus insnärjt i taggtråd. Då man ser ditt foto är det lätt att inse att stora tänkares tankar tenderar att tangera varandra.

  Gilla

  • Har du alltså varit på Cypern? Amnestys logga, ja, det har du rätt i, så ser den ju ut! Jag blev väldigt glad över att se denna hoppingivande knopp mitt i det gråa. Här är det naturen som är både skapare och tänkare, jag bara avbildar och möjligtvis tolkar.

   Gilla

   • Nej jag har inte varit på Cypern men det hände att arbetskamrater for dit på semester och skickade kort därifrån.

    Gilla

    • Aha, vilket minne du har! Sen är jag lite nyfiken på vilka bilder på vinterbildspelet som du fastnade för, om du minns ungefär? Jag har ställt frågan där, men du har nog inte sett den.

     Gilla

 5. Ja, absolut! Allt känns så mycket lättare nu på våren dessutom:-)

  Gilla

 6. Visst är det motigt även på våren…men ändå känns det väl lättare än i november?!

  Gilla

  • Det är skönt när ljuset och solen återvänder, när vårblommorna tittar upp och när det börjar knoppas. Men jag har ändå en dipp när jag känner att allt är så smutsigt och skräpigt, i stan menar jag då, på landet är det inte samma mängder med skräp i buskarna. Men den rejäla nedstämdhet som jag har känt av de senaste dygnen hoppas jag beror på en medicinbiverkan och den slipper jag om en vecka.

   Gilla

 7. Jag har sett din bild jag tycker det verkar vara en nyutsprungen sak, bland gamla grankvistar. Jag snodde din video till mitt senaste inlägg.
  Svante

  Gilla

  • Visst är den nyutsprungen! Men är det gran? Sno på du bara, det är inte jag som äger den, om det är musikvideon du menar.

   Gilla

 8. Haloj..underbar musik! Bilden är oxå häftig,tänker på en insekt som biter tag i en gren..men det är nog en knopp av något slag=)
  Kram!

  Gilla

  • Han var bra, Afzelius! Ja, det ser nästan ut som någon som tänker ta en tugga av grenen, men det är en knopp av obekant slag.
   Kram

   Gilla

 9. Grattis! Hoppas din dag blir fylld av värme och skratt! Många kramar

  Gilla

  • Tack, rara Hanna! Solen skiner och himlen är blå – en bra början på dagen i alla fall. Flickorna med familjer kommer på middag och dessförinnan har redan livsnjutarna varit här ett par timmar, så det blir livligt värre.
   Kramar

   Gilla

 10. Längtan efter ”riktig” vår är otroligt stark. Alla tecken är varmt välkomna! Särskilt ett som är så starkt som ditt. Vilken kraft det är!
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: