Avfrostade

De här flaskorna hamnade på min altan för många herrans år sedan. Det är inget speciellt med dem utom att färgerna är vackra,  att solen reflekteras förunderligt i dem och att de avspeglar årets växlingar. I vinterbildspelet ser du dem frostiga, därav rubriken.

18 kommentarer på “Avfrostade”

 1. Blått glas är jag svag för även om jag gärna avstår innehållet … fast en skvätt Harvey’s Bristol Cream ska det vara i min version av den engelska fruktkakan. Med åren har det därför blivit en rad dammsamlande blå flaskor uppe på köksskåpet.

  Gilla

  • Blått glas är vackert, särskilt om solen får lysa på det. Jag kommer inte ens ihåg vad det var i de här flaskorna! Det är ju lätt att bara skölja av dammet på dina flaskor som står där. Låter gott med kakan!

   Gilla

 2. Koboltblå glas är vackert var som helst, till och med de blå saftblandarna på utryckningsfordon. Den gröna är jag lite tveksam till.
  Svante

  Gilla

  • Så pass! Den gröna får ju gräsets nyanser i solen, så det gillar jag. Kom på att jag har en gammal brun flaska som kanske skulle platsa i gänget, en av flaskorna har nämligen spruckit, jag råkade ha flaskorna på trappan och det kom in vatten som frös.

   Gilla

 3. Jag älskar ju allt blått och jag tycker din komposition är magisk…

  Hemikram

  Gilla

 4. fint …det får mej att undra hur jag kunde göra nåt av de flaskor jag har …

  Gilla

  • Tack, Alwfe. Du kommer säkert på något ställe där du kan ha några ett tag. Inne tröttnar man nog på dem, men om du har en veranda så gör de sig nog bra där.

   Gilla

 5. Vilka underbara färger…fint och vackert!

  Gilla

 6. Mina favoritfärger – får känsla av sommaraltanen 🙂

  Gilla

 7. Aha, jag undrade vad det var… frostklätt.
  Fina färger! Var och köpte några småsaker till altanen igår, lite färg och form (bl a 6 värmeljushållare). Det var enormt roligt att sätta det på plats idag.
  Ska bli fint att inviga kväll på altanen idag. 🙂
  Allt gott till dej! Kramar!

  Gilla

  • Såg du inte att det var flaskor på frostbilderna? Färgerna blir så fina i solen. Det är roligt att göra lite fint för sommaren, när man har städat altanen, vilket jag inte har gjort än, dags i veckan om jag orkar, har förtagit mig på torpet. Hoppas altankvällen blev skön! Jag ser fram emot att äta mina frukostar på altanen!
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: