Teknikstrul.

Av: Jag

28 04, 2012

Etiketter:

Kategori: text

16 kommentarer

Jag kan inte göra något bildinlägg p.g.a. strul med tekniken.

Trevlig helg så länge!

16 kommentarer på “Teknikstrul.”

 1. Jag har ju problem med WordPress, kanske är mina filer for stora, det var därför jag flyttade bloggen till blogspot.com… Men jag kan alltid kopiera bilderna därifràn för att lägga ut dem pà Paris en photographies… Kram

  Gilla

  • Det är irriterande när man inte lyckas föra över bilder, men för mig är det min mejl som strular, när jag ska mejla bilderna till mig själv för att krympa dem. Jag kan inte skicka mejl över huvud taget just nu.

   Gilla

 2. Väntar med spänning på nästa sändning 🙂

  Gilla

 3. Asch då!
  * får ge mig till tåls *

  Gilla

  • Och jag som hade så mycket jag ville dela med mig av, ett rådjursskelett på min tomt bland annat. Jag hade velat se när lodjuret åt upp det!

   Gilla

 4. Jag märkte igår kväll att WP uppförde sig konstigt när jag skulle lägga in ett bildspel. När jag valde ”nytt inlägg” hamnade jag på en helt annan startsida av WP´s egna sidor. Alldeles vit med massor av kolumner och flikar och med en massa info med engelsk text. En sida som jag inte alls kände igen.

  Gilla

  • Wp är väl igång med sin ändringsrunda igen. ”Find my friends” dök upp till höger när man trycker på gravataren och ”mina kommentarer” försvann därifrån. Så det är på många plan det strular.

   Gilla

  • Det hjälpte inte att jag krympt bilden på annat sätt, jag kunde inte ladda in den på bloggen i alla fall, så ja, det börjar bli lite irriterande!

   Gilla

 5. Vad tråkigt, hoppas det rättar till sig snart! Det är alltid så spännande att titta in här och se vad dagens bild är för något – alltid överraskande och fint.

  Håller tummarna för anti-strul!

  Kram

  Gilla

  • Så roligt att du tycker om att titta in och gillar bilderna. Det verkar inte som om det rättar till sig, men i morgon kväll är jag i stan igen.
   Kram

   Gilla

 6. aij så tråkigt med sånt krångel …
  Jag hoppas det går att fixa till ..har de nån om strukturering på gång i WP?

  Gilla

  • Ja, det har tydligen ändrats om i funktionerna igen och jag gillar det inte alls. Jag vill ha ”Commnets I’ve made” lättillgängligt, nu får man gå in på admin.panelen. Men att jag inte kan skicka mejl beror på Telia, antar jag.

   Gilla

 7. Jag ser att ingen gillade detta, det förstår jag!
  Kramelikramar och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: