Snurr på tillvaron.

20 kommentarer på “Snurr på tillvaron.”

 1. Tänker på en planet när jag ser bilden – läckert!

  Gilla

 2. Pàminner om mànen… Fint

  Gilla

 3. Oj, nu blev jag snurrig!

  Gilla

 4. Är det tiden som satt sina spår eller är det ett getingbo?

  Gilla

 5. Sådana där trädknölar gör min svärmor skålar av….

  Hemikram

  Gilla

 6. Det var en annorlunda formation. Först tänkte jag att det handlade om ändträ på någon gammal timmelada. Den tanken sprack på två saker. Det fanns inga vädersprickor och så tycks det finnas en mörk grej som sticker fram som en lök eller rabarberknopp. En klurig bild är det! Spännande och nog sätter den snurr på träprotesen där uppe också! 🙂

  Gilla

  • Ja, visst var den annorlunda?! Timmerladestocksändträ är det inte, det är precis som du säger, där brukar sprickorna synas tydligt och det är jämnare. Tyvärr har jag min träskalle inte noterat vad det är. Jag fotar och samlar på bilder med form och struktur för att kunna göra såna här bilder där strukturen lyfts fram. Jag skulle gissa att bilden är tagen i min park i stan och att det är en utväxt eller vallning efter en gren.

   Gilla

 7. BS Instämmer, nu får det banne mig vara nog !!!!!! Mest glad är jag nu att jag kan sköta mig själv.

  Kramar

  Gilla

  • Ja, det är nog något att vara tacksam över, att slippa in på sjukhus! Jag själv har varit arg som en geting idag när jag upptäckte att jag fått må dåligt på grund av att jag fått dubbelt så hög medicindos som jag var ordinerad, en felexpediering på apoteket.
   Kram

   Gilla

   • BS Du har då verkligen rätt till ursinnet, om jag varit du hade jag anmält nån för det , man vet ju inte hur det kunnat sluta.

    Kramar

    Gilla

    • Det görs en anmälan, en avvikelserapport som går till apotekens kvalitetskontor och sedan, om det bedöms vara allvarligt, till Socialstyrelsen. Blev uppringd på eftermiddagen från vårdcentralen om detta, en sköterska ringde på uppdrag av läkaren som hade kontaktats av apoteket. Hon lät hälsa att det inte är någon fara – men jag kontrade med mina symptom, de var inte inbillning, när jag svällde upp som en ko som ätit klöver och flåsade som en gammal häst som måste avlivas. Bland annat. Huga!
     Kram

     Gilla

 8. Det är lite kul för jag tänkte på en fantasybild eller scifibild. Väldigt kul! Vid en andra titt antar jag att det är en detalj bark på ett träd.
  Kramelikramar och allt gott till dej!!!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: