Aklejor – ett bildspel.

Jag envisas med att göra bildspel trots att bildkvaliteten inte blir den bästa. Varsågoda, aklejorna är era!

För en större bild, klicka på Youtubeloggan, välj högsta bildkvalitet i kugghjulet, tryck på expandera och gläd dig, sommaren är här, trots att vädret trilskas!

Musik:
Anniette av Cris Norton och Pete Haslam

32 kommentarer på “Aklejor – ett bildspel.”

 1. Fint bildspel! De är väldigt vackra, aklejorna. Mina blommar inte än, men snart…

  Gilla

 2. Oj vad många fina färger det var på dem! Får ut och leta rosa och mörkt cerisa för de gillar jag som färgklickar. Finns det gula tro??

  Gilla

 3. Underbara Aklejor och bildspel. 😀
  Alltid fina bilder här.
  Kram / Rozie

  Gilla

  • Tack, snälla Rozie! Det ligger faktiskt en hel del jobb bakom det hela, men det kanske du anar. Jag har letat och letat och letat mig blå efter musik som passar. Hittade sånt som fick användas på Youtube, men fick göra om hela bildspelet för att det skulle stämma med tiden. Pust.
   Kram

   Gilla

 4. Det är fint det som du har gjort, jag har inte tagit nàgra bilder idag, fast jag har skrivit en del dikter… Fast inte pà svenska…

  Gilla

  • Tack, Maria! Det blir inte bilder varje dag för mig heller, nu har det regnat i flera dygn, men nyss gick jag runt huset med kameran när regnet upphörde. Det var så fräscht och rentvättat och allt doftade så gott! Vad du år mångsidig som även skriver dikter!

   Gilla

  • Oh, tack så hemskt mycket, Alwfe! Jag har verkligen ansträngt mig med bildspelet, satt en hel dag och lyssnade igenom min klassiska musik, för att sedan upptäcka att det inte gick att få in den låt jag valt på min dator. En ny omgång för att leta bland tillåtna låtar på Yuotube och sen fick jag göra om hela proceduren med att ändra på bildspelet och ladda in det igen för att få det att stämma med musiken. Det är tur att jag har gott om tid!

   Gilla

 5. Så fina akvelejor …vilket bildspel du fått till…hur man gör bildspel har jag ännu inte tagit mig tid att lära! Men en vacker dag så kanske jag med kan som du!
  Kram på dig!

  Gilla

  • Tack, tant Otto!
   .
   Du har förmodligen ett bildspelsprogram i ditt fotoprogram och då är det enkelt. Det som är knepigt är om man vill ha musik till, det handlar om upphovsrätten…
   Kram

   Gilla

 6. Jag har varit inne och tittat! Det blev fin bild i högsta upplösningen! Aklejor i alla möjliga färger. De är skönheter ur alla vinklar, inte minst uppifrån! 🙂 Tyckte särskilt mycket om bilderna med maskrosfrön och aklejor på. Härlig musik till bilderna! 🙂
  Allt gott till dej! Och en kram!!!

  Gilla

  • Ja, jag gillar musiken, det blev till slut så som jag ville ha det. Jag håller med dig, aklejorna tål att betraktas ur alla möjliga vinklar. Det är roligt när maskrosfröna så gärna vill vara med på bild, lite här och var, riktiga linslöss!
   Kram

   Gilla

 7. Fascinerande bilder! Aklejor är vackra men inget man ska ta in. De brukar inte stå sig så bra inomhus. Men UTE, då är det ett annat läge! Du har verkligen lyckats fånga deras skönhet i det här bildspelet.

  Gilla

  • Tack, BeBest! Jag har nog aldrig ens tänkt tanken på att ta in aklejor, de står så bra där de står. Men då vet jag vad som gäller!

   Gilla

 8. Tack för både vackra bilder och musik ♥

  Varma Hemikramar med näsan över vattenytan ♥

  Gilla

 9. Vila och ta hand om dig, vi finns ju här.

  Massor av måbättrekramar

  Gilla

 10. […] länk till ett bildspel med aklejor för den som tar sig tid för lite avslappning: https://baraenbildavmig.wordpress.com/2012/06/03/aklejor-ett-bildspel/ Verkar vara bäst kvalitet i […]

  Gilla

 11. Vackert och rogivande.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: