Pauspauspauspauspauspauspaus

Av: Jag

06 06, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foton, natur, sommar

33 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:125
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60
Jag tar en paus från bloggandet ett tag. Jag har inte mått så bra den senaste tiden och ska försöka stabilisera min hälsa på olika sätt. Ett av dem innebär att inte sitta så mycket vid datorn. Jag vet inte hur länge jag behöver vila från bloggen, det får tiden utvisa. En dag i sänder. Lev väl, mina vänner!

33 kommentarer på “Pauspauspauspauspauspauspaus”

 1. Det kommer att bli tomt utan dina bilder, men din hälsa måste komma i första rummet. Bloggandet får inte bli ett tvång, för det befrämjar inte hälsan. Jag hoppas inte du kommer att vara borta länge, men ta den tid din kropp kräver.
  Svante

  Gilla

 2. En helt underbar bild!

  Ta nu hand om dig, säger som Svante, det blir tomt.

  Kram

  Gilla

 3. Kan vara klokt att pausa ifrån datorn. Det ska jag göra på semestern. Sköt om dig! Kram
  Gillar bilden!

  Gilla

 4. Sköt om dig, jag bloggar mindre nuförtiden… Jag väntar pà nästa inlägg…

  Gilla

 5. Ta väl hand om dig vännen…jag behöver oxå ta en behövlig paus från bloggandet snart…fånga dagen carpe diem ..vara ute med kameran och uppslukas av allt det vackra i naturen ….komma tillbaka igen full av energi och inspiration att skriva texter.

  Ses ha de så skönt…stor ottokram ❤

  Gilla

 6. Du har berättat om din hälsa och din värkande kropp så jag förstår att du kan behöva göra något annat för att ge musklerna rörelse i lagom dos och psyket nya idéer. Jag kommer dock att sakna dina foton.
  Du är hjärtligt välkommen tillbaka då du känner att det är dags att pröva igen. Jag fortsätter nog som vanligt ifall du får lust att titta in.

  Gilla

  • Det blev riktigt dåligt i början på veckan och jag hamnade på akuten med starka bröstsmärtor. Förutom det du skriver så behöver jag släppa datorn och slappna av, komma i säng tidigare och upptäcka böckernas värld på nytt. Jag kommer att smyga runt lite i bloggbyn i alla fall, så jag håller koll. Tack, BeBest, vi ses!

   Gilla

 7. Ta hand om dig. Vi finns kvar här när (om?) du kommer tillbaka med dina fantastiska bilder! 🙂

  *kram*

  Gilla

  • Tack, Islandsmamman! Har landat på landet och är euforisk över alla blommor: liljekonvaljer, tusensköna, förgätmigej, midsommarblomster…. har plockat blommor i flera omgångar och satt i vaser både ute och inne. Avslutade med att lägga mig plant i nya solsängen och titta på de lätta molnen och på svalorna som svirrade högt högt i skyn. Lycka.
   Kram

   Gilla

 8. Hoppas du mår bättre snart och tack för dina vänliga och varma ord till mig. Jag blir alltid glad när jag ser dina fotografier och tänker att du har en speciell talang att se saker som inte alla ser – och dessutom så skickligt fånga dem på bild. Ta hand om dig – och kram!

  Gilla

  • Stort tack Britta, för dina fina ord! All min medkänsla än en gång till dig i din sorg.
   Jag returnerar dina ord till dig: Ta hand om dig!
   Varm kram

   Gilla

 9. aj då ,vad berodde smärtan på? Jag kommer förståss också att sakna dej,dina bilder ,dina inkännande kommentarer ..som alla andra här ..men hoppas du får vila
  Jag var i kväll hemma hos G.. som visade sin Iphone.. apples..en tunn skiva utan sladdar som man lätt kan sitta i sängen med ..insåg ..jag måste skaffa en sån ..beställde ..nästan
  det trådlösa nätverket har varit ur funktion några dagar ..en uppgradering som krånglade ..och ännu går det trögt ..kanske det nya inte är kompatibelt med min några år gamla netbook

  Gilla

 10. Tack ”jag” för alla vackra bilder hitintills och jag hoppas att du får chansen att läsa mitt senaste inlägg, som är en positiv utveckling i allt rörigt i mitt liv, och då du har hjälpt och peppat mig under denna tiden, så du får med dig en glad känsla i din vila, hoppas jag??

  När du är redo så kommer jag att se fram emot att se dina bilder igen. Och jag hoppas att du, om du behöver hjälp på något sätt, och jag kan göra något, låter mig får veta det??

  Varm hemikram och god bättring och vilsam paus!

  Gilla

 11. Krya på dig ordentligt. Vi finns här och var sak har sin tid.

  KRAM

  Gilla

  • Tack, Madonnan! Jag tassar runt lite och håller koll på er, men ämnar inte fastna i timmar som jag har gjort tidigare. Var sak har sin tid, det är rätt.
   Kram

   Gilla

 12. Bloggpaus kan vara klokt ibland. Jag har själv pausat en hel semester och lite till ett år när det blivit för mycket. Hoppas du hittar den ro du behöver!

  Gilla

 13. Mycket vacker bild! Glömde jag ju att nämna att jag tycker den är. 🙂

  Gilla

 14. Oki, det besvarade min fråga om varför.
  Själv ligger jag ofta på soffan med datorn i knät o 3-4 kuddar bakom ryggen.
  Otroligt vacker bild! Du är en mästare!
  Mjukiskram och allt gott till dej!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: