Nakenchock!!!

Av: Jag

22 07, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, djur, foton, sommar

35 kommentarer

Bländare:f/6.3
Focal Length:42mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

– Se sån stil hen har!

35 kommentarer på “Nakenchock!!!”

 1. En liten gris kanske, med god vigör… En härlig bild

  Gilla

 2. Vad ÄR det? Ett åsneföl?

  Gilla

 3. jösses, det tog tid innan ögonen ställde in sig 🙂 En gnu är det inte, brännmärkt ser jag, en tjur av något slag? Behåringen på svansen är lite knepig… får klura vidare 🙂

  Gilla

 4. Jag ser vad det är! Men gissningarna är roliga att följa. Ledtråd: ”Får jag be om största möjliga tyyyystnad”!

  Gilla

 5. Då vill jag också bara tillägga – som jag glömde i min iver att någon gång gissa rätt – att bilden är helt underbart rolig! Liksom de övriga är en ren fröjd genom sin skönhet och ofta tänkvärdhet och klurighet.

  Gilla

  • Tack, snälla Hillevi, vad du gör mig glad! Den här bilden bara dök upp framför mina ögon den dagen. Jag blev så förundrad över stilen, hur djuret låg där med knäna mot marken.

   Gilla

 6. De som var unga på 80-talets mitt spelade gärna ett dataspel som handlade om ett muterat djurs hämd. Kan det vara så att den ligger och klurar på hur ryttaren bäst ska bestraffas om den äntrar öknens skepp?

  Gilla

 7. Kan det vara en Arablimosin?
  Svante

  Gilla

 8. Du borde inte visa din rumpa på bloggen. Var det inte du som var så förvånad när jag gjorde det en gång (för att visa mina blåmärken)?

  Gilla

 9. Jaha. Besöken har varit många idag. Mysko. Jag lovade att lägga upp en bild på den som baken tillhör, men eftersom jag är nybliven ägare till den nyaste MacBookPron och kvällens alla timmar går åt till att överföra filer datorer emellan så måste det vänta till i morgon. Den som väntar på nåt gott…

  Gilla

 10. AHAAAAA!!!! Det är din gube! Spritt språngande naken! Vilken hårig —– han har! *Kisar med ögonen och kryper närmare in i skärmen för att se bättre*

  Gilla

 11. […] baraenbildavmig Ja, en bild och några ord eller så. Nakenchock!!! […]

  Gilla

 12. Ibland har du heltokiga ideer. 😀 Jag tänkte först på ett vårtsvin. Men inser att det är kamelerna. Kramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Haha, ja, men du börjar ju i fel ände! Baken kom före kamelerna! Och det var faktiskt så att jag blev fascinerad av hur den är filuren låg, med knäna i backen som en människa och inte med benen åt sidan som många andra djur.
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: