Varför välja…

Av: Jag

29 07, 2012

Etiketter:,

Kategori: arkitektur, bilder, foton, sommar

26 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:26mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

… när man kan ta/få alla?!

26 kommentarer på “Varför välja…”

  1. 🙂 I övrigt var det en fin huslänga

    Gilla


  2. Med denna video av Birgitta Anderson belyses moderna statarlängor, och en del annat. Kul färgsättning.
    Svante

    Gilla

  3. 😀

    Vet du varför det är målat sådär?

    Gilla

  4. Kul idé.. eller..
    Lite roligt var det ;D
    Kram från Mogi

    Gilla

  5. Kan det vara så att man använde den färg man hade istället för att slänga den på återvinning, eller är det färg från en återvinningsstation?
    Svante

    Gilla

  6. Det är något av Hundertwasserhaus över det hela! Min tanke var att någon färgtillverkare ”köpt” fasaden för att utföra långtidsprov i verklig miljö men så var det inte!

    Man kan undra vad en så konservativ person som den gamle disponenen Gustaf Benedicks i Gysinge kan ha tyckt om denna fasad! Hade han föreslagit att arkitekten likt hans åsikt beträffande fackföreningsrepresentanter skulle pryglas?

    Själv tycker jag att det är en rolig idé att samla alla kulörerna så här.

    Gilla

    • Vad gäller de många kulörerna så leder det tankarna till Hundertwasser, men formen är för strikt och regelbunden. Disponenten skulle nog har roterat i sin grav, haha! Det är en utmärkt idé att visa färgerna på det här sättet, när nu huset är så långt!

      Gilla

  7. Va fiiint,du hittar då alltid intressanta objekt att fota! Hoppas att du slapp bli myggbiten när du tog det här fotot=)

    Gilla

  8. Haha, vilken rolig idé!

    Själv älskar jag de lite speciella isländska husen med svarta väggar, svart eller rött tak och vita snickerier. Ibland är dörren svart, ibland röd.

    Gilla

    • Ja, jag tycker att det var fyndigt! Vad vackert det låter med de svarta husen med kontrasterande snickerier! I Finland ser man faktiskt många vita hus med blåa knutar.

      Gilla

  9. Fint foto, jag gillar sàna hus… ☺

    Gilla

    • Det var oemotståndligt! Man blev glad av att se det och som byggnad har det fina snickeridetaljer. Det är en gammal arbetarbostad och ändå har det så fina verandor och fönster, är inte bara en barack.

      Gilla

  10. Öh, ja! Inte för att jag skulle vilja ha det så, tror jag, men det är definitivt i ögonfallande…och värt att ta bild på. Söta små verandor vid dörrarna.
    Kramar och allt gott till dej!

    Gilla


Lämna en kommentar