I sand och i lera.

Av: Jag

08 08, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, natur, naturkonst, sommar

16 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:22mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

16 kommentarer på “I sand och i lera.”

  1. Du är makalös på att få de mest oansenliga motiv att bli spännande och tjusiga! Snyggt fångat!

    Gilla

    • Tack, Imsy! Vissa motiv bara talar till en. Här kom jag till ett ställe där grannbonden hade grävt bort massor med jord och planat till marken. Lerans och sandens milda färgnyanser och de mjuka formerna och strukturerna gjorde mig nästan salig.

      Gilla

  2. Fin bild som vanligt, själv sà upptäckte jag statyerna i parc Monceau, vilka uttryck man finner… En skulptör kan ju skapa det mest otroliga i sten… Fast jag nöjer mig med min màlning och fotograferingen vid sidan om… Skulpturer är nog inget för mig…

    Gilla

    • Tack, Maria! Det här är väl naturens lågmälda strukturskulptur, kan man kanske säga. Ja, en skulptör har många material att välja på och uttrycka sig med.

      Gilla

  3. När du nu går den gamla skogsvägen där nätfjärilarna flyger och fotograferar ett traktordäcks avtryck i geggan, vill jag nog hävda att ditt fotograferande inte följer gamla hjulspår! Att ta bilder av vyer, flora och fauna är trots allt konventionellt tänkande men när kameralinsen riktas mot gamla hjulspår då är man ute och bryter nya vägar! Visar inte det att du är något utöver det vanliga? Det ska vara du till att våga göra detta!

    Gilla

    • Haha, BeBest, där fick du till det! Du är en veritabel ordkonstnär! Det här är ju ett konstverk gjort av bondens maskiner och slipat av väder och vind, senast av regnet. Det påminde om hur det kan se ut på vissa stränder när vågorna har arbetat med underlaget. Och ja, sånt drar mina ögon till sig.

      Gilla

  4. Intressant och annorlunda! 🙂

    Gilla

  5. Fin bild så klart,som vanligt! Men där skulle jag inte gå barfota,ser lite vasst ut…=)

    Gilla

  6. Snacka om att spåra ur helt *skrattar*
    det är oftast svårt att få tydlighet i spår och mönster, det hänger mkt på ljuset.
    Det ser ut som jag föreställer mig att det ser ut på (aktuella) mars.
    Bamsekram och allt gott till dej!

    Gilla

    • Haha, jag spårade inte ur, jag kom i spår! Det var lite månlandskap över det hela. Jag snodde rubriken från en bok, vilket jag ofta gör. Kan du gissa vilken författare, utan att googla?

      Gilla


Lämna en kommentar