Origamiknopp

Av: Jag

23 08, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foton, sommar

30 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:250
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

30 kommentarer på “Origamiknopp”

 1. Cool blomma, har aldrig sett liknande… Vad är det för sort?

  Hemikram ♥

  Gilla

 2. Oj vad läcker!!!!
  Kram

  Gilla

 3. Jaha, där slank du ner i skärpet igen, Hemi! Nog är det mysko att den första kommentaren kom rätt och den andra försvann. Om blomman: själva klockan är jättestor och de finns i både vitt och blått. Det är så trevligt att de blommar nu när det mesta börjar vissna.

  Gilla

 4. Hur lyckas du? Är du egentligen en proffsfotograf ”under cover”??*fniss*
  *lyfter upp hakan* WOW!

  *kramas i stum beundran*

  Gilla

  • Du är snäll du Ullis! Jag har en fotodipp så jag suger åt mig berömmet. Jag har skrivit om det förr: man får ta många foton så finns det större chans att någon lyckas. Men häromdan kom jag hem från en fotopromenad med ganska usla foton, så jag följer visst inte mitt eget råd. Jag var nog inte inspirerad nog.
   Kram, Ullis!

   Gilla

 5. Inte säger jag så för att vara snäll fina du(jag) Jag menar vartenda ord..Jag sitter i detta nu och visar maken dina bilder och jag säger till honom att jag tycker att du är makalöst enastående duktig…Han kan ju inte annat än att hålla med mig. Han hälsar att han också tycker att du borde ställa ut dina foton! Sådeså!:-).

  *kramar ifrån mig och maken*

  Gilla

 6. Vilken häftig blomma! 😆

  Gilla

 7. Vackert..men blomman ser samtidigt lite läskig ut..om den öppnar sig,vad finns där inne i mörkret?..kanske bara en liten humla=)

  Gilla

  • Tack, Sirpa! Där inne finns blommans ansikte som har fått mogna i knoppen. Snart slår den ut och blickar ut mot världen med vidöppna ögon.

   Gilla

 8. Den knoppen eggar min fantasi. Det är ju som att se sig själv i den. Visst är det en butter surgubbe som kniper med ögonen du hittat! Det måste ha varit mig du smygfotograferat! 🙂

  Gilla

  • Menar du att du är så där blå i knoppen när du vaknar?! Du måste lida av allvarlig syrebrist!

   Gilla

   • Försökte kommentera på din blogg med min iPhone, har glömt routern på landet, men det gick inte att välja profil. Det blir bloggvila i helgen.

    Gilla

 9. Tycker du är en som inspirerar..för du tar inspirerande foton. Jag har oxå en fotodipp just nu…ändå så försöker jag ha med kameran vart jag än går…för har jag inte med mig kameran kan du ge dig på att jag hittar motiv.

  Fin knopp..är det en perenn eller en krukväxt att ha inomhus?
  Skulle vara roligt att få se den utslagen…kan inte föreställa mig hur den kommer att se ut utslagen.

  kram och ha en skön helg!

  Gilla

  • Tack, rara tant Otto! Dina fotopromenader är härliga att följa med på. så det är klokt att ha med kameran överallt. Det är en perenn som jag hittade på ett blomstertorg en gång. Det är som en jättestor blåklocka, du får tänka dig att man viker upp flikarna bara!
   .
   Helgen var trevlig med besök hos svärfar och träff av makens kusiner. Mor fick sig också ett besök i dag. Hoppas din helg var bra!
   Kram

   Gilla

 10. Häftigt!!!!
  ♥kram från Mogi

  Gilla

 11. Ja, verkligen vackert! 🙂

  Gilla

 12. Som vanligt en spännande bild, skulle vara kul att se den i utslaget skick. Har inte haft så mycket tid över för kommenterande. Jag har bloggat lite om nytillskottet i mitt hem sedan igår kväll, inga proffsbilder men man ser vad det är.
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante! Jag har sett vad du har haft för dig, så kul! Jag har också rört på mig en del och varit utan dator, men är tillbaka på landet igen. Jag har ingen bild på den utslagna blomman, det regnade i stan så det blev inget foto.

   Gilla

 13. […] Det var för knoppens skull jag köpte den här karpaterklockan en gång. Jag har visat den förr, ur en annan vinkel: […]

  Gilla

 14. Knopp ja det är innan det händer ….

  Gilla

 15. Vacker bild på en lite hemlig knopp.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: