Naturen har valt.

Röd höst, säger lönnen!

23 kommentarer på “Naturen har valt.”

  1. Det verkar bli en fin höst vad gäller träden åtminstone. Lyser gult och rött om vartannat. Älskar lönnar!

    Gilla

    • Det finns gott hopp om det! Vi har många stora lönnar här på torpet och när det är krattningsdags känns det som om de är för många, men jag vill inte bli av med någon i alla fall.

      Gilla

  2. Jag var ute en sväng igår och letade efter hösten. Bara några enstaka vackra blad här och där. Vill också plåta fina färger!

    Gilla

  3. Jakten på röd september har börjat, fast det kanske blir mera röd oktober i år. Hos mig är det väldigt ont om rött men en hel del beige och bruna toner.

    Gilla

  4. Du ligger före Kårböle här är det bara enstaka björkar som har gula löv, de flesta andra träd, och buskar är fortfarande göna. Tror inte träden fattar att det är höst ännu, det är ju inte kallare än i sommras. Justa färger på löven.
    Svante

    Gilla

    • Så kanske det är, att skillnaden inte är tillräckligt stor! Vi åkte en bit norröver idag och där fanns en hel del vackert färgade träd. Häromåret var hela marken under den här lönnen full med grant röda löv, det är så vackert.

      Gilla

  5. Tja, morgnarna har iaf blivit kyliga här i Paris, fast dagarna är varma… Det var ett fint foto, höstens färger kommer nog…

    Gilla

    • Tack, Maria! Förra hösten var ju inte så färggrann, så vi får hoppas att det blir bättre i år. Det ser lovande ut.

      Gilla

  6. Underbar bild. Frostig höstkänsla. Inatt hade vi en rejäl frostknäpp. Det blir så nu allt mer och mer. Dags att leta fram en tjockare jacka, mössa och vantar.
    Kram och trevlig helg ♥

    Gilla

    • Tack, Rozie! Men det är inte frost utan våta löv och solblänk. Tjockare jacka, jag som just har tagit jacka på mig överhuvudtaget, andra gången idag sen försommaren. Och mössa äger jag ingen, kör med huva om det behövs. Men ja, fingervantarna åker nog med i fickan hädanefter, temperaturen skiftar fort.
      Detsamma och kram!

      Gilla

  7. Hösten är som vackrast när den är röd!

    Gilla

  8. BS Nu tror jag med att kontrastvätskan ställde till det, idag är jag lite bättre faktiskt. Det är tärande att vänta.

    Varmaste kramar

    Gilla

  9. Fantastiska lönnblad! Tycker om att sidan ändrar färg efter dina motiv. Gott att vara tillbaka!
    Kramisar och allt gott till dej!

    Gilla

    • De är häftiga, lönnbladen, när de slår om så totalt från grönt till rött! Att sidan ändrar färg är ofta bara att tacka och ta emot, men ibland skär det sig med motivet, tycker jag och det händer att jag låter bli att visa en bild för den skull. Roligt att du är tillbaka!
      Kram

      Gilla

  10. Snyggt!

    /Skvitt

    Gilla


Lämna en kommentar