Mulet och grått…

Av: Jag

12 10, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, höst, natur, växter

22 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:34mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Trevlig fredag, mina vänner!

22 kommentarer på “Mulet och grått…”

  1. Fint, men mulet och gràtt verkade ddet inte vara… 😉

    Gilla

  2. Det ser väldigt färgglatt ut!

    Gilla

  3. Det tar sin tid för morgondimmorna att lätta från maken men sen verkar det behövas ännu mera tid att få dem att lösas upp. Häromdan påstod vädergissarna varje timme att vi hade full sol från klarblå himmel. Hela dagen var dock grå med ett molnlager som visserligen inte var tjockt men helt tillräckligt för att helt täcka himlen och ständigt skymma solen. Igår var det lite mera sol här och även nu finns det stora luckor bland molnen så höstfärgerna får stundtals en chans att blomma ut som på din fina bild.

    Gilla

    • Här är himlen ganska blå idag, och solen alltså på plats. Ett vackert höstväder, som gjort för att gå ut och promenera i, men min provpromenad till brevlådan efter morgontidningen gav vid handen att det är soffhäng som gäller ännu några dagar. Kanske kan jag i sakta mak gå runt huset. När vi skulle köpa hus för länge sen så var ett av mina krav att man skulle kunna gå runt huset, inte behöva gå igenom det, som med ett radhus. Det har jag alltid varit glad över, de olika väderstrecken på tomten.
      .
      Medan jag skrev det här har en massa moln dragit in över himlen, så vi får se hur det slutar. Snabbt gick det.

      Gilla

  4. Mulet och grått här också…tur att de vackra löven lyser upp!!

    Gilla

  5. Här är också mulet. Igår åkte vi ner till södra Skåne och när vi kom till trakten av Lund klarnade det upp och blev fint väder. Tyvärr var det lika mulet där nere och hela vägen hem idag. Men hösfärgerna är vackra. Både där, här och hos dig! 🙂

    Gilla

    • Jag får en längtan till Skåne där jag har min bror och hans fina hundar. När jag mår så att jag orkar sitta lite längre i en bil ska det bli av. Det är skönt att höstfärgerna finns – och sen blir träden skulpturala, utan löv.

      Gilla

  6. Du hittar fina höstfärger i det gråa! Förstås 🙂

    Hoppas din helg är bra.

    Kram

    Gilla

  7. vackert…höstfärgerna lyser då upp en annars ganska grå hösttillvaro, då löven singlat ner får man vänta in snöflingorna som som lyser upp lite i vintermörkret.

    Ha en skön söndag!
    Kram

    Gilla

  8. Underbar bild ♥ Kram

    Gilla

    • Tack, snälla Rozie! Jag var på väg från vårdcentralen, skruttig och svag och blev så glad över alla vackra höstklädda träd.
      Kram

      Gilla

  9. Alla sköna höstfärger är härligt att ha när det är grått.:-)
    Kramar o allt gott till dej!

    Gilla


Lämna en kommentar