Hjärtat

Av: Jag

21 10, 2012

Etiketter:

Kategori: bilder, foton, personer

43 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:48mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Sommarflickan sent i september på torpet.

43 kommentarer på “Hjärtat”

 1. Ett sån’t litet sagogryn! Vilken klok blick hon har!

  Gilla

 2. Åh så söt! Vilka ögon!

  Gilla

 3. Barnbarnet?
  Vilket allvarligt, men vackert, ansiktsuttryck. Undrar vad hon funderar över…
  Fin bild!

  Gilla

  • Ett av dem. Hon är en tänkare men samtidigt väldigt språksam. Jag har aldrig hört en ettåring som kan prata så mycket och så rent. Igår sa jag att hennes mamma gick på toan. ”Kizza”, sa flickan. Tack!

   Gilla

 4. Åh vilket sött litet hjärtegull…ser väldigt fundersam ut …och vilka stora fina ögon hon har …
  Fint du fångat den lilla…tänk att de växer så fort och blir stora..fortare än man anar så är de tonåringar…det gäller att ta vara på tiden då de är små och gulliga…fast de är gulliga även då de är stora.

  krtam

  Gilla

  • Tack, tant Otto! Jag var glad över solljuset som föll in, blixtljuset är så hårt. Hon är en tänkande tös, den lilla. Däri är hon kanske lik sin mormor. Ja, tiden får man försöka ta vara på!
   Kram

   Gilla

 5. Det dröjde innan jag hittade hjärtat för jag såg bara det fantastiska ögonen! Där fångade du den tösens personlighet helt oförställt!
  Kalasbild helt enkelt!

  Gilla

 6. Jag satt nyss och tittade på fotona som deltar i den fototävling Svitt tipsade om. Då såg jag detta foto. Det kunde varit du men du hade gjort det bättre.
  http://digitalfotoforalla.se/photocompetition/husfacade?competition=20715

  Gilla

 7. Ja, det har jag och de står sig som väntat slätt i konkurrensen. 🙂

  Gilla

  • Hur vet du det?

   Gilla

   • Jag har 6 foton där. De har ett snitt på 9 besökare / styck och inga kommentarer eller betyg. Av det drar jag slutsatsen att de inte har det lilla extra som krävs.

    Gilla

    • Har börjat använda den nya datorn och det är fjärde gången jag försöker skriva den här kommentaren. De bara försvinner rakt ut i luften. Jag vet inte om det är Wp eller min dator som är boven. Jag tittade på 35 fotosidor igår. Jag såg ett foto som var ditt, men kan ha missat andra, jag bläddrade lite snabbt. Det var hararna på vägen, ett vackert stämningsfoto. Vad jag kunde se så hade de allra flesta foton inga kommentarer eller betyg. Kan man alltså se även antalet tittar? Det är hög klass på fotona, tycker jag, de allra flesta. Det är möjligt att det i början skickades in även vardagligare foton, men av det jag såg så ser jag det jag vetat; att det finns många duktiga fotografer där ute. Det är inte vilken tävling som helst heller. Jag ska titta mer vid tillfälle, men jag tycker inte att det var så lättillgängligt, vad jag förstår så kan jag inte bara lätt gå in på sidan 36 och fortsätta titta.

     Gilla

 8. Det som var sidan 36 igår är något annat idag. Det laddas på ny bilder hela tiden men om du tittar på den här länken så ser du att den avslutas med en siffra. Byt ut den mot den som du vill gå till -1. Länken leder till sidan 22.
  http://digitalfotoforalla.se/vinn/fototaevlingar/nm12?page=21

  Gilla

 9. Det barnet har, som man säger häruppe, en gammal själ. 🙂

  Gilla

 10. Åh! Så söt. 🙂

  Gilla

 11. Här har vi ett foto som skulle bli en ”Price-Winner” om du använde det. Det är så tråkigt att du inte mår bra, och har ork att visa dina bilder offentligt mer än på din blogg.
  Svante

  Gilla

 12. Lilla sötisen !!!! Med henne är det väl sommar året runt kan jag tro.

  BS Hoppas du mår bättre nu, det är skit med måendet, eller hur ? Värk ???? Jag vet fortfarande inget, utom att jag inte har bröstcancer för MR visade inget sånt. Min bästa doktor ringde mig igårkväll, undrade över lite mediciner och då passade jag på att föreslå var de ska leta tumören, han tog fasta på det och skulle föreslå kollegor lite olika undersökningar. Jag blir nog galen på riktigt på det här !!!!!!!
  Tycker vi ska få må lite gott nu som omväxling, det förtjänar vi, speciellt du och jag !!!!!

  Kramar

  Gilla

  • Visst är hon söt! Nu har hon varit på torpet med sina föräldrar och jag fick höra att hon hade frågat efter mormor hela tiden.
   Jag svarar inne hos dig på resten.
   Kram

   Gilla

 13. BS Detsamma, skönt att du mår lite bättre också. ♥ Du borde ju bli fotograf såna fantastiska bilder som du alltid tar, det tycker jag helt seriöst och från hjärtat. Hickade till lite när du skrev att du hamnade i en vägslänt, hihi, fattar inte hur folk tänker som dumpar saker lite hur som haver. Du får väl ta ett foto på stolsarrangemanget sedan, spännande ! Har kikat på den lilla söta, så himla go den lilla. Nästa är tänkt ska komma 23/11, men jag tror det kommer att hända snart, säker inom närmaste 2 veckorna eller redan till veckan. har jag sagt att jag tror det blir en tös ????

  Kramar

  Gilla

  • Tack, Agnetha! Nej, folk som inte orkar göra sig av med sina sopor på ett vettigt sätt måtte vara lite rubbade. På nåt märkligt sätt hamnar jag nuförtiden ofta i vägslänter. Flera gånger har jag befunnit mig i deras vackra planteringar och jag förväntar mig inte att göra sådana fynd som häromdagen. Jag antar att jag väntar till våren med stolen, då får växterna bättre chans att etablera sig.
   .
   Så spännande med er nya familjemedlem! Nej, du har inte sagt vad du tror det blir, men det brukar bli endera, haha! Vår sommarflicka är ganska allvarlig och avvaktande men så mysig att vara med.
   Kram

   Gilla

 14. Usch, vilka ruggiga symtom ! Ont i huvudet och ont i magen det kan man bara inte ha, ( magen då syftar jag på t ex Crohns). Låter väldigt otäckt det där, klart man skulle fundera om man kanske har nåt elakt i skallen med sådana symtom. Har de inte kostat på dig MR ??? Blir så less på att man ska bråka sig till allt i vården, verkar som man ska ligga på som en igel om nåt ska bli gjort. Min yngsta dotter fick migrän när hon var 6 år, periodvis mycket svår, nu har hon pepparpeppar kanske migrän sådär 2-3 ggr/år, så man kanske kan säga det växt bort. Att ha vanlig huvudvärk är hemskt, kan inte tänka mig hur vidrigt migrän är, fast jag sett det på nära håll kan man ju inte föreställa sig det ändå riktigt.

  Just nu är jag väldigt trött, det tar att ha detta hängande över sig, ångesten, vanlig rädsla och panik om vartannat.

  Kramar till oss, det kan vi behöva

  Gilla

 15. Nej, ingen MR. Jag tycker att man inte kostar på någon någonting. Ett prov här och så vänta. Sen nästa prov. Vänta. Åk till akuten om du blir sämre. På akuten: ”Det är inte hjärtat. Vårdcentralen får ta hand om resten.” Vårdcentralen: ”Oj, var du så sjuk?! Men nu mår du väl bra….” Och så rullar det på. Det är ett under att de ändå har plockat in dig och gjort undersökningar och utredning på plats. Jag förstår att du är väldigt trött, det skulle ju knäcka vem som helst att ha det som du.
  .
  Jag trodde också att min migrän hade vuxit bort och var glad. Men ack vad jag bedrog mig!
  Kram

  Gilla

 16. Wow, vilket porträtt! Vilka fantastiska ögon! Vad söt hon är!!! Hon ser allvarlig ut. Och så skiner solen så strålande på henne.
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Tack! Det är så här hon är, den lilla sommarflickan. Eftertänksam och ganska allvarlig. Hon markerar var gränserna går. ”Inte” var hennes första ord och det använder hon snabbt om nån tränger sig på. Det gjorde även jag när jag var liten och även hennes moster. Hon trivs på torpet där föräldrarna nyss har testat den nya bärselen, som man har på ryggen, under långa skogspromenader. Då var hennes pappa hennes ”hässht”.
   Kram

   Gilla

 17. Hon verkar vara en mycket speciell flicka med integritet. Och söt som en gräddbakelse! Underbart! Härligt att du skriver talspråk, det blir mer verkligt då…
  KRamar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Ja, jag har tre fina barnbarn och det är förstås en glädje. Det är tänkt att vi ska träffa dem alla samtidigt en gång i veckan när sommarflickan börjat på dagis.
   Kram

   Gilla

   • Har inga barnbarn ännu. Min syster som är fem månader yngre än mig har fyra! Fast, hon har ju dubbelt så många barn som mig …. 🙂 Vad kul att samlas!
    Hoppas du får en riktigt trevlig helg!
    Kramar och allt gott till dej!

    Gilla

 18. Där är hon! Sommarflickan!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: