En sång til modet.

Av: Jag

05 11, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, fåglar, foton, höst, musik, natur

14 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:200mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

 

14 kommentarer på “En sång til modet.”

 1. Tjäna. Det är något visst med han Wiehe.
  Hoppas allt är bra med dig!

  Kram

  Gilla

  • Kul att du tittar in! Bättre har jag väl mått, men försöker hitta sätt att hålla modet uppe. Hur lever livet med dig då?
   Kram

   Gilla

 2. Jo, tackar som frågar. Jag har det bra. Det är bara att jag rent känslomässigt inte hunnit med allt som hänt tror jag och så kommer det nya grejer som jag ska handskas med och det är tufft ibland då jag är så jävla känslig jämt men som jag nyss skrev i min blogg vet jag nog vad som står på med mig. Äntligen. 😉 Men på det stora hela är det jättefint.

  Bra att du håller modet uppe. Jag förstår ju att fotandet är en stark drivkraft. Jag önskar jag hade en drivkraft. Jag känner ibland att jag borde skriva igen. Det är otroligt dåligt med den varan just nu och frågan är om inte hela mitt väsen skulle må bättre utav att just skriva..
  Som förr typ.

  Gilla

  • Så är det ju, känslorna måste hinna i kapp. Jag läste ditt inlägg och har läst om det förr och undrar om inte jag också är en av de där känsliga personerna. På något sätt.
   .
   Ja, fotandet hjälper, men det är som med allt skapande, det ger också sina dippar. Jag tycker definitivt att du ska ta upp skrivandet på något sätt. Att ta en paus kan behövas ibland, men när du nu har tänkt tanken att du kanske… så gör det, det mår du bra av, tror jag! Skönt att höra att du har det bra i alla fall!

   Gilla

 3. Härlig kontrast med alla måsarna mot skogen.

  Mikael Wiehe bästa låtar hade jag en specialutgåva av. Där ingick ”En sång till modet”. Dessvärre hade jag inte fört över CD:n till datorn. Den låg i bilen som stals. Bilen blev återfunnen men inte väskan med ca 100 CD-skivor.

  Gilla

  • Det säger väl något om min fågelfotoförmåga att du tror att svanarna är måsar, haha! Jag har aldrig tidigare sett så många svanar samlade på samma ställe. Disigt och dåligt ljus var det, men jag ville försöka. De var bra långt bort. Jag försökte smyga, har några bilder där de syns hyggligt tydligt, flera är ungsvanar, fortfarande med gråa fjärdar, sångsvanar är det. Men sen blev det oro i flocken och de lyfte. De flög lite hit och dit, såg förvirrade ut och hela tiden var de på för långt avstånd. Den här bilden valde jag just för att de alla var samlade på rad mot skogen. Jag fick bilder där man ser att det är svanar, men jag valde den här för stämningen.
   .
   Så tråkigt att bli av med en skivsamling. Vi har nog alla av Afzelius/Wiehe, har även sett Wiehe på konsert för några år sedan.

   Gilla

 4. Ska jag vara ärlig trodde jag också att det var musikaliska fåglar av någon Mosart. Stämningen i bilden är det inte något fel på.
  Svante

  Gilla

  • Haha, ska j a g vara ärlig så tänkte jag nog att ni skulle tro det, det syns ju inte att det är svanar när man inte ser dem från sidan.

   Gilla

 5. Jag tillhör ett fåtal nu levande människor som ätit Svan, och detta beror helt, och hållet på att Svanen gjorde fel. Morfar, jag, och min kusin var ute på Ingaröfjärden, och fiskade då en Svan hoppade upp i båten, och högg, och slog. Morfar slängde den i sjön tre gånger innan han den fjärde gången bröt nacken av den. Mormor lagade en festmåltid på den, kommer bara ihåg att det smakade bra.
  Svante

  Gilla

 6. Hade inte det i tankarna när jag skickade den, men detta gör mig ledsen.
  http://helahalsingland.se/ljusdal/farila/1.5262565-fann-dod-varg-pa-vagen
  Svante

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: