Däckverkstan


Musik:
You’ve got a friend in me med Randy Newman.

25 kommentarer på “Däckverkstan”

  1. Oj så läckert! Att jag inte tänkte på att fotografera däck när jag var på däckverkstan för en vecka sedan!

    Gilla

    • Tack, Imsy! Jag smet in här medan chauffören handlade, det gäller att fota snabbt ibland, hans tålamod är inte så stort!

      Gilla

  2. Härliga bilder as usual! Du hittar alltid färger i allt på ett så speciellt sätt. Älskar bilden på stupröret och även dörrarna.
    Hoppas att du får en fin dag. Kram

    Gilla

  3. Intressant bildspel, jag skulle ju kunna göra ett bildspel av min depà… Men nej…

    Gilla

  4. Häftigt som vanligt. Och att du gjorde ett youtubeklipp av det blev ännu häftigare. 😉
    Kram

    Gilla

    • Tack, Rozie! Jag upptäckte att det var så många bilder jag ville ha med så det fick bli ett bildspel. Och jag kan inte ladda in bildspel på mitt konto utan att gå via Youtube. Omständligt, ja.
      Kram

      Gilla

  5. Här är vi i fordonsteknikens vardagliga bakgårdar är vi långt från utställningshallarnas glitter och glamour men det oglamourösa slitet i verkstaden behövs för att hålla Sverige rullande även om det inte är rostfritt. Att bistå allmänheten med att få nytt på hjulen ger inte mer än att man klarar det dagliga nödtorftet så pass bra att man orkar hålla någorlunda rent och snyggt på jobbet.
    Det är den den reflexionen jag gör av din bildserie.

    Gilla

    • Det stämmer det du skriver om att det är oglamouröst – men ser du inte skönheten i raderna och travarna av däck och fälgar? Jag fångades även av däckens mönster, det vackra i gråsvart gummi mot trähyllor, de gråmålade dörrarnas diskreta ton mot den slitna beigea väggen, rutnätet som de bruna ställningarna på gaveln bildar i kontrast mot däckens runda svarta former, den enorma högen av kasserade O-n, den blå presenningen som ett utrop, de många små rutorna i de gamla gröna fönsterkarmarna och det som skymtar innanför, de färggranna tunnorna, stuprörens sista suck och det som drog in mig dit – den blå epatraktorn.

      Gilla

  6. Fasiken nu hoppade hela min kommentar sin kos igen ….ok….börjar om då.
    Snyggt bil-d spel 🙂 du gjort…tänk att gammla däck kan bli så fina på bild…jag gillar nog salta däck mer 🙂
    Youtube klipp har jag inte lärt mig att göra ännu …borde kanske gå en data kurs igen…för jag är lite svårlärd och inte så tekniskt lagd. Det ser roligt ut ialla fall och ger lite andra möjligheter att visa sina alster på…
    Jag var på bilverkstan häromdan och där blev jag fattig minsann…fy attan va pengar det kostar att serva bilen …mikn plånbok blev tom men bilen hoppas jag blir glad ändå som fick sitt och nu ska väl den klara sig till nästa år…det vill det till för de kosingarna jag la ut…

    Kram och ha en skön fars dag.

    Gilla

    • Tack, tant Otto! Ja, tänk! Det är ju inget man skulle vilja ha på sin tomt precis, men så här är de riktigt dekorativa. Youtubeklippen är inte svåra att åstadkomma, det är bara att tuta och köra, haha! Ja, jag kände att jag behövde visa mer än en bild från det här stället, så då fick det bli ett bildspel.
      .
      Du påminner mig om att luftkonditioneringen på bilen är trasig, den första bil med sådana finesser som vi har. Måste fixas innan det blir varmt igen. Kostar gör det!
      Detsamma, det blir morbesök idag.
      Kram

      Gilla

  7. Fint bildspel! Gillar särskilt högen med däck i (väldigt) olika storlekar! 🙂

    Gilla

  8. Jättefin video. Den ska jag använda.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

  9. Tack, Arrami och välkommen till min blogg!

    Gilla

  10. Du har däckat mig!
    Mycket häftigt bildspel med många härliga bilder.
    Bildkonst på hög nivå.
    Önskar dig en fortsatt fin helg.

    Gilla


Lämna en kommentar