Tala om celluliter…

En knottrig favorit som jag ofta försummar, men nu ska här frossas!

Kamera: Fuji Finepix X100

21 kommentarer på “Tala om celluliter…”

  1. Oh. Avocado! Gott med ALLT! Fast min favorit är nog ändå den enklaste varianten: skuren i halvor med balsamvinäger och ja, lite torkad vitlök. Låter skumt med uj, vad jag tycker det är gott!

    Gilla

  2. Åh gott ..jag kan äta avocado naturellt med sked men godast är den med rödlök dill räkor ishavsrom och gräddfil! Även i en omelett är den god..och som pålägg på mackan!

    Gilla

  3. Det finns dem som av olika anledningar försökt få mig att upptäcka avocadons möjligheter. Det har väl inte lyckats särskilt bra måste jag erkänna. Avocado ligger faktiskt väldigt skrynkligt till när det kommer till mitt hushåll.
    Fotot med alla nyanser av grönt och brunt är däremot mer intressant!

    Gilla

    • Haha, ligger skrynkligt till, ja då finns nog inte så mycket att göra! Jag som gillar strukturer, texturer gillar även avocadons utseende. Där hjälper nog inte ens den mangel som jag just har manglat lakanen med.

      Gilla

  4. Ja det ser ut att bli en redig guacoamole i kväll!

    Gilla

  5. Avokado är en svår grönsak, man vet nästan aldrig om den är bra förrän man ska använda den, men är den bra är löjrom i den inte fy skam i alla fall som förrätt. Sedan finns det en avart till avokadon, och det är advokaten.
    Svante

    Gilla

    • Du har rätt i att den kan bjuda på dåliga överraskningar! Mmm, många tips får man här. Som jag skrev så har jag glömt avocadon ett tag och det är synd för jag är väldigt förtjust i den. Jag är nästan aldrig i en affär, det är därför. En advokat är väl inte så dåligt att ha på lager, men den får inte heller vara rutten.

      Gilla

  6. Ha, ha…det var en kul liknelse! :-)! Så har jag aldrig tänkt… Avocado är såå gott! :-P!

    Gilla

  7. Rubriken var fyndig och bilden fin.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

  8. Så träffande rubrik till bilden:-) När den är perfekt mogen är den väldigt god.

    Gilla


Lämna en kommentar