Missnöjd

Av: Jag

02 03, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, kläder, personer, photos, statyer

13 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:44mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

– Sluta tjura nu, syrran! Mössa som mössa. Du kunde ju ha talat om att du inte gillar rosa!

13 kommentarer på “Missnöjd”

 1. Ni har flitiga omtänksamma människor i din stad vad jag förstår och som barn har man bara att tacka och ta emot samt tro på den goda tanken bakom gåvan. 🙂

  Gilla

  • Jag undrar om hon inte hellre hade behövt ett bar byxor och en jacka. Men det är klart, det sägs att man ska hålla huvudet varmt på vintern.
   .
   Otaliga gånger har jag försökt kommentera hos dig på alla sätt och vis, men din blogg vägrar ta emot mina kommentarer.

   Gilla

   • Vad jag kan se av besöksstatistiken är det en ovanligt hög rysk aktivitet på min blogg. Det är faktiskt fler ryska besök än svenska. Detta har väl aldrig hänt mig förr! Degår inte till något inlägg för då skulle det synas utan troligen försöker man på något vis lägga in annonser eller annat skit som omedelbart stoppas av Google. Jag vet inte om det är spamrobotar inblandade eller ifall det kan röra sig om försök att plantera ut en sån i min blogg eller någon annans dator men helt klart är det något skumt med att du inte kan kommentera.

    Gilla

    • Ja, konstigt är det allt. Jag får bida min tid. Väldigt vackra solnedgångsfoton bland annat som jag inte lyckades kommentera.

     Gilla

 2. Jag avskydde rosa som barn, en mamma som jämt ville klä mig i rosa… Sen dess tàl jag inte den färgen mer än i smà doser… Men en riktigt kul bild! ☺

  Gilla

  • Haha, Maria, vilka färgminnen! Rosa är väl inte min färg heller. Tack, jag tyckte också att den blev kul, med minen på mössflickan.

   Gilla

 3. Hehe, jag verkligen älskar de där handarbetsgraffitti-typerna. 😉

  Gilla

 4. Tack för gillandet, Ollespic och välkommen till min blogg!

  Gilla

 5. Jag förstår inte hur du kan låta blåfrusna statyer med lite stickade mönster bli bilder, om än bra. I går kväll kände jag mig som en sådan då sista hundpromenaden utfördes, då blåste det 24 m/sek. Mycket mera mitt i natten. Kan du inte hitta några, som har en varmare framtoning?
  Svante

  Gilla

  • Nu är du grinig, Svante. Du ska vara glad och tacksam för att hunden tar dig ut på promenad så att du håller dig frisk. Jag visar ju bara hur man stelnar till om man inte klär på sig ordentligt. De varma bilderna får du bidra med själv.

   Gilla

   • Visst är jag grinig, kanske inte just nu då vinden lagt sig, och temperaturen bara är – 4,5 grader, men igår kväll var det inte kul att gå ut. När vi flyttade till Mälarhöjden 1957 var Västertorp det stora centrumet, och mitt på torget hade man en liknande blåfrusen staty mitt i plaskdammen. Jag fryser fortfarande då jag tänker på detta.
    Svante

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: