Hon behåller kläderna på.

Av: Jag

04 03, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, fordon, foto, foton, is, snö, vinter

8 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Ett tag till får nog vinterkläderna sitta på, precis som på denna båt som är ordentligt påbyltad. Men nu börjar en årstid som jag stornjuter av: vårvintern. Med sol på snö. Det är så vackert och så euforiframkallande så det är obeskrivligt. Så ut och njut!

8 kommentarer på “Hon behåller kläderna på.”

 1. Är vädret rätt samt kroppen och knoppen vill så, så gärna det men jag ligger nog kvar under tak även denna dag och vilar ett överansträngt ben. Har gjort så i flera dagar nu och det tär på humöret.

  Gilla

  • Så är det ju och allt är relativt. Överansträngda ben är inte så lätta att gå ut med. Jag har heller inte varit ute så mycket, senast var turen till mor i fredags, men i dag gick jag runt huset och sen satt jag en stund och gungade i stålrörsstolen i pergolan och njöt av solen. En liten smula vårluft gör gott.

   Gilla

 2. Ja, nu är det härligt med ljusare tider! :-)! Men som fd båtägare blir jag upprörd över när folk inte tar upp båten över vintern. Den blir ju förstörd!!

  Gilla

  • Där ser man vad olika man ser beroende på vad man har för erfarenhet. Jag tänkte faktiskt inte på det, fast jag vet att de flesta båtar tas upp på hösten. De stora båtarna ligger i året om, men det här är ju inte en av dem.

   Gilla

 3. Brrr. Hon ser ut att frysa tycker jag, vårvintern hoppas vi uppleva i Lappland i april. Härnere nöjer vi oss med bara vår men ingen vinter! 🙂

  Gilla

  • Nejdå, inte alls. Du vet väl att snön bildar ett värmande täcke. Möjligtvis är hon kall om de nedre regionerna. Låter mysigt med vårvinter i Lappland!

   Gilla

 4. Jag vill också känna eufori av snöslask. Varför kan jag inte det?

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: