Rivigt proffsgäng.

Av: Jag

18 06, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, photos, saker, sommar

39 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

räfsor2

39 kommentarer på “Rivigt proffsgäng.”

 1. Så snyggt med de färgglada krattarna. Krattulerar till de fina bilderna 🙂

  Gilla

 2. En liten rast i ogräsbekämpandet ser jag. Ska det ensamma skyffeljärnet se till att alla räfsorna har fullt jobb med att få bort det avhackade ogräset då måste det minsann ligga i och inte lata sig så där på backen!
  (Så många trista barndomsminnen de redskapen väcker!)

  Gilla

  • Haha, du tycks verkligen ha avskytt att rensa ogräs. Morfars köksland var stort som en åker, men vi var många kusiner så det var ganska fort gjort om man tog var sin fåra. Att gå iväg och bada blev alltid belöningen så ogräsrensningen var kopplad till nåt lustfyllt.

   Gilla

 3. Åh jag saknar att kratta i min trädgård..tänk så olika det kan vara.

  kram

  Gilla

  • Jag förstår verkligen att du saknar din trädgård – men krattande tycker inte jag är det roligaste, det har jag svårt för att orka nuförtiden. Har faktiskt inte vårkrattat i år och det verkar gå bra ändå. Man får rationalisera lite.

   Gilla

   • Jag vet inte om det är trädgården jag saknar egentligen..det är kanske bara det att jag inte behöver kratta längre som gör att jag saknar det.

    Gilla

    • Det är kanske det där med kon och båset. Idag kom jag på vad jag gillar att göra i trädgården. Ge mig en sekatör så har jag svårt för att sluta. Jag gav mig på schersminen, den hade en gren som hängde ut över gatan och – jag var fast, lite här och lite där och lite här och var. Och sen planterade jag taklök i en gammal stol och det var också jätteroligt, fint blev det!

     Gilla

 4. Det river verkligen… Fint!

  Gilla

 5. Söt med sina dumbo öron. Men säg inte till henne. Hon kanske lyfter direkt av malighet. 🙂

  Gilla

 6. Alltså så här är det. De där sista två kommentarer har jag skrivit till en annan blogg med en söt katt på. Kommentarerna skriver jag på min paddas wordpressapp men av någon anledning så hamnar kommentarer ibland fel. Vet inte varför. Och då blir det lite konstigt och står sig inte så bra.
  Ber om ursäkt men jag åtminstone ombesörjer för fler kommentarer om inte annat. 🙂

  Gilla

 7. Glad Midsommar !

  Det är sorgligt att inte ha träffat Linköpingsbarnbarnen på ett helt år. Endera har jag varit sjuk och inneliggande på sjukhus eller så har dom varit sjuka i förkylningar eller annat, jag måste ju passa mig.Läste nåt bra på fb precis, vilket är sant : ” When someone truly cares about you they make an effort not an excuse !” Det är verkligen sant tycker jag. Det gör ont att känna att hon inte bryr sig, men jag kan inte göra nåt åt det. Småprinsessorna skulle verkligen behöva träffa mig och Björn ofta, så vi kan förstå o känna att vi bryr oss om dom på alla vis.Dottern hade tänkt komma denna helgen, men det gick inte pga att jag fick behandling i onsdags med cellgift & antkroppar = nedsatt immunförsvar o hon har bihåleinflammation. Så kan det vara !

  Barnbarnen som bor här på orten blev sjuka med , så vi har firat / firar Midsommar ensamma och den fam. åkte till Linköping till ungarnas farmor. Om jag blir sjuk så blir jag inneliggande oftast ett par veckor o det vill jag inte om jag kan slippa.

  I mitten av juli är det dags för den 2a utvärderingen av behandlingen, känner mig inte orolig alls, det jag får på sjukhuset + mitt eget fungerar alldeles utmärkt, det är min övertygelse. Det känns bra i kroppen, har fått tillbaka mycket energi, härligt !

  Varmaste kramar

  Gilla

 8. Vilken skön idé! :-)Kan bara le och bli glad åt din bild 🙂
  Varm kram och allt gott till dej!

  Gilla

 9. Det kallar jag kreativ fotografering. Toppen!

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 10. Hamnade här efter tips från ”Skvitts”, jättebra – sådana fina bilder du tar! En fröjd att titta på, bra jobb!!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: