Äppelvemod

Av: Jag

25 10, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, frost, fruktobär, höst, natur, photos

22 kommentarer

Bländare:f/5
Focal Length:32mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Där ligger de ingosade bland löven. Ekorren i mig har kämpat många varv innan den tog in att all frukt inte behöver tas vara på. Fåglarna behöver också mat och resten går tillbaka till naturen i det eviga kretsloppet. Allt har sin tid. 

22 kommentarer på “Äppelvemod”

  1. Jag älskar hösten och dess färger.
    Mycket vacker vacker bild.
    Ha en bra helg!

    Gilla

    • Tack, RC! Hösten är härlig. Jag gillar när solen glimtar till bland fallna löv och får dem att lysa som små lyktor. Detsamma!

      Gilla

  2. Vacker och samtidigt vemodig bild.
    Kram

    Gilla

    • Tack, Rozie! Höst är ofta lite vemod men även nån sorts sammanfattning av det som varit och förberedelse för något nytt. Man skördar, räfsar löv, plockar in krukor, planterar lökar och funderar på hur det var och hur det ska bli framöver.
      Kram

      Gilla

  3. Där ligger de vackert och du såg dem. Vackert. 🙂

    Gilla

  4. Knivskarpt som suttecity sa, som sagt!

    Kan man dessutom ana en liten fredagsfylla för älgarna där bland löven?

    Gilla

    • Tack, Anna! Men det där med älgar… jag skulle bli ytterst förvånad om det stod älgar och mumsade på mina äpplen här i stan.

      Gilla

  5. Det är ju riktigt granna juläpplen som ligger där! De ser ut att vara frostiga men jag tror det snarare är begynnande fruktmögel. Det är en vacker bild! Gillar den!

    Gilla

    • Tack, BeBest! Det är faktiskt frost på Aromaäpplena, en av de kallare dagarna, i måndags var det när jag kollar datum. De är inte bara granna, de är supergoda!

      Gilla

  6. Vilken otrolig bild! .. Hur bra som helst // Maria 🙂

    Gilla

  7. Så fina små söta äpplen ..ser nästan ut som de är sockrade 🙂

    Gilla

  8. Jag samlade och plockade. Tog tid innan jag kom på samma sak. Är gladast att fåglarna har käk. En rökhake har synts ute i trädgården och den verkar trivas och kalasar på allt 🙂 Skyd finner den också. Hoppas den stannar ett tag till 🙂
    Allt gott till dej med en stor kram!

    Gilla

    • Ja, det tar lite tid innan man tänker tanken. Förr gick det ju åt mer när barnen bodde hemma. Äpplemust blir det vissa år och då är det lätt att använda upp det mesta. Men fåglarna har fest när man inte tar vara på allt. Roligt med rödhaken!
      Kram

      Gilla

  9. Ljuvligt vacker bild! 🙂 ❤

    Gilla


Lämna en kommentar