Introverta

Av: Jag

27 10, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, höst, natur, photos, växter

23 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:50mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

23 kommentarer på “Introverta”

  1. så läckra ljusspel!

    Gilla

  2. Vad ger du hostan för medicin för att få dem att skruva hop sig så där läckert? 😀
    Jag förstår verkligen din fascination för den här växten, den blir ju mer och mer intressant till form och bladstruktur för varje fas i nedbrytningsprocessen!
    Ett verkligt tacksamt objekt för en skicklig fotograf som du!

    Gilla

    • Tack för det! Självklart får den hostmedicin! Det underliga är att det bara är hostan i stan som skruvar sig och drar ihop sig i bladnerverna, den på landet lägger sig mer platt, dess blad är mycket större. Det är landethostan som blir genomskinligt skir, den här i stan blir konstigt nog ofta leopardfläckig och som sagt var skruvad.

      Gilla

  3. Det är en speciell växt du har fångat. Jag har aldrig lyckats med det. Den ser bra ut i verkligheten med sin guldet men på bild blir den lätt död..
    Men du har lyckats göra den intressant.

    Gilla

    • Tack, Antonia. Död är den förvisso. Det är då jag gillar den extra mycket, i dess vissna stadier. Det gyllene stadiet är passerat, nu kryper den ihop.

      Gilla

  4. Ett vackert konstverk.

    Gilla

  5. Våra hostor tror jag inte blir fina i vilket ljus jag än använder för tillfället 🙂 Det är slimmiga genomskinliga skal kvar bara. Frosten har gått hårt åt dem. Men du lyckades fint!

    Gilla

  6. Thanks for your likes, Meho and welcome to my blog!

    Gilla

  7. Ja ibland måste man krypa nära för att fånga det man vill..bra att ha med något att sätta knäna på 🙂 man kan komma närmare än man tror om man bara anpassar sig själv lite har jag märkt 🙂
    Fina introverta döda blad du hittat…

    kram

    Gilla

    • Jag kryper ofta nära nära. Stoppar ett sittunderlag i fickan när jag går på fotopromenad, det är lite blött i markerna. Men de här finns i min trädgård.
      Tack, min vän!
      Kram

      Gilla

  8. Förutom skrot, rost och flagnad färg, är du skicklig på ljus och vissnade växter, blommor. Det är lätt att direkt se att det är din bild, och den är vacker, har skönhet på ett sådant sätt att det vissna glöms bort.
    Allt gott till dej och en kram!

    Gilla


Lämna en kommentar