Uppåt väggarna.

Av: Jag

27 12, 2013

Etiketter:,

Kategori: arkitektur, bilder, foto, foton, photos

18 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:40mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

18 kommentarer på “Uppåt väggarna.”

 1. Som en dalmatiner. 🙂

  Gilla

 2. En kyrkobyggnad eller borg.

  Gilla

 3. Vilka fina stenar de lyckats hitta till denna Guds boning!

  Gilla

 4. Vacker vägg! Lite stentokig jag… vi hade en bra extralärare i mellanstadiet som lärde oss mycket om det och som väckte intresset. Allt minns man inte men helt såld på sten är jag. Vi bor bra för detta, stenrika är vi 🙂 Rullstensåsen går rakt genom trädgården så här finns det gott om runda stenar. Men de är oftast inte där man vill ha dem… att man aldrig blir nöjd 🙂

  Gilla

  • Tänk vad man kan använda sten till! Ja, haha, stenarna dyker upp precis där man inte vill ha dem, det märker jag på torpet, där finns det mängder överallt.

   Gilla

 5. Där har du i all enkelhet genom att utnyttja ljuset och hitta rätt vinkel skapat ett eget litet mästervek av gamla mästares yrkesskicklighet. Mycket lyckat! Skulle den kyrkan presenteras i ord och bild kan man inte lämna detta foto utanför!

  Gilla

  • Tack, snälla BeBest! Ibland får man till det, ser vinklar som ger intressantare bilder än om man tar det man först tänkt. Och de gamla mästarna var mycket mycket skickliga.

   Gilla

 6. Det måste vara Skäfthammars kyrka i Uppland, en vacker byggnad. Jag bryr mig inte om vad som behandlas inne i dessa byggnader, men är intresserad av gamla byggnader. Fin bild, detaljer på byggnader kan vara jätte intressanta.
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante! Men jag har aldrig ens varit i närheten av den kyrkan, så nej, det är det inte. Kyrkor är vackra byggnader och jag tror att jag ska roa mig med såna detaljer ett tag, när vädret är så risigt.

   Gilla

   • Då finns det åtminstone en kyrka till, som har samma fasad. Skulle vara kul att veta vilken, så att jag inte åkte förbi, om jag var i trakten. Min pappa VVS ingenjören gav mig detta intresse, när jag fick åka med och titta på gamla byggnader.
    Svante

    Gilla

 7. Vad fint med alla stenar i olika färger.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: