Kram

Av: Jag

03 01, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, natur, photos, saker, vinter

38 kommentarer

Bländare:f/4.2
Focal Length:65mm
ISO:450
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

38 kommentarer på “Kram”

  1. Något att hålla sig i när det blåser snålt kring öronen. Men visst är det snö där … låt mig få tro att det är snö. Älskar närbilder med en oklar bakgrund. Ibland undrar jag … om inte du är ett fotoproffs. Egentligen behöver jag inte undra, räcker att gå in i din blogg och kolla dina foton. Idag har jag druckit lite vin … lova att inte berätta för någon annan. Bra, du är snäll du.

    Gilla

    • Tack, RC! Man ser allt i ett förlåtande ljus när man har druckit lite vin, så alla mina bloggvänner borde göra det. Snön är den som tinade bort, tyvärr. Snäll är jag nästan alltid, jag är som Fantomen, snäll mot de snälla, så idag har jag varit arg.

      Gilla

  2. Mysig… 🙂
    Snyggt när det blir sån där Boket också. 🙂

    Gilla

  3. En ordentlig då. 🙂

    Gilla

  4. Den kramen vill jag vara med på 🙂

    Gilla

  5. Precis när bilden dök upp på skärmen tänkte jag att här är en orm, med såg ganska snart att det var ett stödband till ett ungträd. Kul bild.
    Svante

    Gilla

    • Aha, lite av strukturen i ett ormskinn har stödbandet, det är sant. Tack, Svante! Såg du Marias idé ovan?

      Gilla

      • Jag har sett den nu, och ska man krama träd i Kårböletrakten får man vara snabb. Antingen tar stormarna träden, eller skogsmaskinerna. Enligt byborna är det livsfarligt att gå ut i skogen, då det finns Varg där. Rådet man får här är att ser man Björn, eller Vargspillning ska man vända och gå hem. Jag har sett både Björn, och Vargspillning när jag var ute med hunden, men aldrig någon Varg, eller Björn. En Varg har jag dock sett men det var genom köksfönstret.
        Svante

        Gilla

  6. This particularly touches me as today a tree died in my street.
    I wish you a beautiful and photographic year

    Gilla

  7. Jag skulle behöva en alldeles egen kram i kväll…

    Gilla


Lämna en kommentar