Som jag längtat.

Av: Jag

12 01, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, frost, natur, photos, snö, växter, vinter

26 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:23mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix X100

Som jag tjatat om snön – och så kommer jag mig inte ut! Jag saknar byxor. Ja. Inte kan jag ju gå ut och frysa rumpan av mig i kylan som intog våra nejder. Jag håller mig inte till vägar och stigar när jag är ute i vinterlandskap, utan rätt som det är så ligger jag där och kravlar i snön och det begriper ni väl att jag måste ha ordentligt på mig då. Råkade skänka bort mina täckbyxor. Ska skaffa nya omedelstört. En bild ur arkivet så länge. Så. Nu strippar jag. Bastun, förstås.

 

Så här ser de ut på hösten:

Naturkrull eller Till Lindalou.

26 kommentarer på “Som jag längtat.”

  1. Och den är hur fint som helst. Magiskt.

    Gilla

  2. Jag har tre par som ligger här 🙂 Lika bra att du satsar på en overall så att inte snön kommer in i midjan när du kravlar runt 😀

    Fin arkivbild!

    Gilla

  3. Den som inga byxor har, får gå med ändan bar. Kan det vara Mjölkört du fotat?
    Svante

    Gilla

  4. Vacker! Och man ser snöflingorna! 🙂

    Gilla

  5. Ingen snö här inte, enbart regn. Fint

    Gilla

  6. Man kan ju undra om denna elegant böjlande och gnistrande kreation är ett resultat av skapelsens bad-hair-day eller en ovanligt lyckad stund hos friseringen. Det spelar nog ingen roll vilket, för jag tycker att evolutionen här fått fram ett tjusigt resultat och påpassligt låtit slumpen styra dig dit vid rätt tillfälle! På så vis fick även vi se så fint det kan bli! Tack!

    Gilla

    • Men vad säger du?! Ingen bad-hair-day här inte! Och inte frissans verk heller. Det här är naturkrull, så det så! De här bladkrullen är så dekorativa så jag måste plåta dem lite då och då.

      Gilla

  7. Nu först har det blivit minusgrader här lite längre söderut. Men ingen snö. Och så får det gärna förbli.
    Jag har ett par varma byxor att dra på, men törs inte. Misstänker det är minst 3 kg för mycket av mig för det….
    hmmmm….

    Gilla

    • Idag skiner solen på snön och allt är så bedårande vackert. Jag får nog försöka mig ut en kort sväng utan tjocka byxor, kan inte låta bli. Du kanske inte behöver de där byxorna idag och det verkar ju som om du håller på att tappa en del kilon…

      Gilla

      • Ja man kan ju inte bortse från att det är så vansinnigt bedårande vackert med snö, när den ligger där vit och fräsch och solen lyser från en blå himmel.
        Hade det alltid varit så på vintern så….

        Har tappat 2 kg och nu står det stilla där. Men bättre det än att det går uppåt igen. Är förhoppningsvis bara en anpassa-kroppen-paus

        Gilla

  8. Kom iväg en stund, och det var så otroligt skönt. Knirr knarr, knirr knarr, hög luft, solsken, vitt och vackert. Världen kändes ny.
    .
    Det är nog bara en liten platå, sen går det neråt igen.

    Gilla


Lämna en kommentar