Snön som föll i går.

Av: Jag

21 03, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, foton, natur, personer, photos, snö, växter, vinter

21 kommentarer

Bländare:f/4.7
Focal Length:10.3mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

Snön som föll så ymnigt i går är borta i dag och det återstår att se om det är vinter adjö nu, eller om det blir snörepris. Jag var ute en stund på en härligt snöig promenad och hoppsan så snön spritsade allt vitt och vackert!

21 kommentarer på “Snön som föll i går.”

  1. Love this set, Jag.

    Gilla

  2. Du, jag återkommer i januari nästa år och skriver då: Fina bilder!

    Gilla

  3. Det var som värst, snö igår. Det tråkiga är att den är så förgänglig denna årstid. Fina bilder, håll hårt dom.
    Önskar dig en fin helg.

    Gilla

    • Igår var en härlig dag. Jag njöt av renheten och skönheten. Men men… idag kom våren igen. Jag är glad att jag var ute igår. Tack, RC och detsamma!

      Gilla

  4. Å vilken skön

    Gilla

  5. Så mycket snö ni fick! Och så vackra bilder du bjuder på! Och så många! Här försvann snön strax efter att snöfallet upphört. Det såg blåsten till!

    Gilla

    • Tack, BeBest! Ja, det kom mycket snö och det låg redan ett lager på marken – men allt försvann under natten till min stora förvåning. Det var som en varm vårfönvind som blåste bort alltihop. Eftersom snön redan var borta när jag gjorde det här inlägget så tyckte jag inte att bilderna var något att spara på utan gjorde för första gången ett inlägg med riktigt många bilder.

      Gilla

  6. Väldigt vackra snöbilder 🙂 Fast själv skulle jag inte vilja ha den nu. Jag tänker bara på vår nu. Vårt skånska landskap är barlagt för länge sedan.

    Gilla

    • Tack, Christina! Nu räcker det med snö även för min del. Jag tyckte att det var härligt att det kom så mycket när den nu kom och njöt i fulla drag av att allt blev så rent och fridfullt. Men idag är det skönt att gå runt i trädgården och spana efter första nyckelpigan. Jag såg en för ett tag sedan redan men hann inte fota den.

      Gilla

      • Ja, vad kul det ska bli att försöka fånga nyckelpigor och andra insekter på bild 🙂

        Gilla

        • Jag försökte verkligen leta på de ställen där de brukar dyka upp, men de kanske ligger lite lågt eftersom vintern hälsade på.

          Gilla

  7. Alltid när man ser på andras bilder, så är de mycket bättre än ens egna bilder. Jag gillar dessa bilder.

    Gilla

  8. Härliga vinter bilder ! … Vi fick också en hel del snö … Men nu åter töväder … Som tur är minusgrader nattetid ! … // Maria 🙂

    Gilla

    • Tack, Maria! Fast det var mulet och snön fortsatte att falla under min promenad så njöt jag. Sol på snö fick vi bara drömma om i år. Hoppas att ni får en fin vårvinter där uppe! Väninnan skrev om -22° i Abisko.

      Gilla

  9. Thank you for your likes, Rondje and welcome to my blog!

    Gilla


Lämna en kommentar