Laces

Av: Jag

03 04, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, förfall, foto, foton, natur, naturkonst, photos, växter, vår

30 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:160
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

 

30 kommentarer på “Laces”

  1. Snyggt som bara den. Förfallets vackra sida. Man blir hänförd av den vackra mångfalden i naturen.
    Superhärliga bilder!

    Gilla

    • Tack! Det är egentligen där den börjar, våren, med fjolårslöven. Jag glömde nästan bort de här bilderna eftersom jag ville göra en serie med dem och det tar lite tid och ork.

      Gilla

      • Fjolårslöven är helt underbara. Man ser att de har varit med om en hel del. Väderbitna bär dom sina huvuden högt. Med ålder kommer skönhet.

        Gilla

        • Det är kombinationen av nytt och gammalt i naturen som är så fin på våren, tycker jag. Första gången jag lade märke till en scilla som stack sitt blåa spjut genom ett fjolårslöv blev jag alldeles mållös. Eller när torrt gräs och gamla löv bildar fond till tussilago. Gamla intorkade plommon som ligger och ser ut som kinderna på riktigt gamla tanter och farbröder är också en favorit.

          Gilla

  2. Att något som på håll ser ut som bôs å skräp kan vara så vackert i närbild. You’ve done it again! //Kram

    Gilla

  3. Helt sagolikt underbara foton!
    Jag vill ha dem allihop från blåsippan som fastnat i lövets ådernät till, ja, allihop! Att ta bilderna av dem där på vattenytan är genialt. Kombinationen av himlens blå, vattnets krackelerade hinna och fjolårslövens skira spetskreationer är oslagbar! Det skulle jag nog aldrig kommit på själv men nu vet jag! Om jag minns är en annan sak.

    En utställning med den bildserien kanske? Den skulle bli omtalad för sin nakna rättframma kreativitet och fantastiska skönhet!

    Gilla

    • Tack, min vän! Jag tog bilderna för exakt en månad sedan, men glömde bort dem. Första bilden är en krokus och allt är taget i min trädgård. Zinkbaljan med vatten i kan man ha mycket roligt med, senast i går stod sommarflickan och fiskade i den. Hela serien var ett experiment och det visade sig bli godkänt. Roligt att du gillar bilderna!

      Gilla

  4. Det ser verkligen ut som fin spets. Vackert krispigt. Med något spännande inuti.

    Gilla

  5. Som vacker fin spets. Som så många gånger (och dåligt ordförråd) får jag fram ett ”WOW!” 😉
    Kram & Trevlig helg!

    Gilla

  6. Vilka detaljer och sådan skärpa, jag blir hänförd och om jag skapade kläder skulle jag bli inspirerad.

    Gilla

    • Tack, Maria! Det är väl några av bilderna som påminner mer om spets. Du vet hur det är, man har vissa saker förvarade i fack i hjärnan och Laces var nåt som poppade fram, det är nog titeln på en bok, av den lättare sorten.

      Gilla

  7. très très belle série…belle poésie…

    Gilla

  8. Vilka vackra bilder, som vanligt. Tänk att de små slemmiga maskarna kan skapa sådana konstverk. Tur de finns de små liven. Kram på dig

    Gilla

    • Tack. Lindalou! Ja, det är sant, de behövs. Häromdan letade jag och sommarflickan efter alla möjliga kryp, men hon var inte så förtjust i att hålla daggmasken i handen. Hon verkar vara mest förtjust i myror.
      Kram

      Gilla

  9. Så sköra, så fina!

    Gilla


Lämna en kommentar