Våryra

Av: Jag

05 05, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, natur, photos, vår

20 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:40mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Det är väl bara att släppa alla hämningar och ge sig hän. Se bara hur dillpionen sträcker sig mot solen och skakar loss i en yster discodans!

20 kommentarer på “Våryra”

  1. Har aldrig sett. Men det är en hel del på din sida som jag har aldrig tidigare har bekantat mig med. DILLPION. Jag älskar pioner men de här var nytt för mig.
    Ser ut som dammvippor.
    Snyggt avbildade!

    Gilla

  2. Trevlig bekantskap. Tankarna för mig till ett korallrev. Det fattas bara några färgglada firrar.
    Läcker bild.

    Gilla

    • Det finns en massa där ute att bekanta sig med. En av dem fanns bara där i min trädgård. Lite undervattenskänsla är det allt med soldiset. Oj, vad sugen jag blir på en undervattenskamera!

      Gilla

  3. Ser ut som ett fyrverkeri …en dillpion ..har jag då aldrig hört talas om ej heller sett. Fin!

    Gilla

    • Tack! De är verkligen sprudlande när solen skiner. Sen deppar de lite när det blir kallare. Jag hade tur att den fanns i trädgården, hade heller inte hört talas om den.

      Gilla

  4. lite pom-pom över de där! 🙂 Snyggt med solstrålarna du fått med.

    Gilla

    • Tack, Lena! Ja, det är inte utan att det är som de där tingesterna som hejaklacksledarna viftar med. Skillnaden är bara att de här viftar sig själva.

      Gilla

  5. Haha, vilken beskrivning! Och kul att få se detta pionskott. Mina pioner såg ju lite annorlunda ut och hade händer som du beskrev. Men dessa såg roliga ut! 🙂

    Gilla

    • De här är allt lite speciella. Jag missar ofta deras blomning då de blommar tidigt och vi inte är på landet då, men jag gläds åt deras uttrycksfullhet medan de strävar uppåt.

      Gilla

  6. Älskar dillpionen under tiden den växer på sig och kommer i knopp. Blomman är inte så tjoho-fin dock tycker jag så jag njuter av våra nu och de står med tjocka knoppar. Snyggt fångat!

    Gilla

  7. Dillpion….. kände inte jag heller till. Blev en tuff bild av den i alla fall! Härligt skimrande färger.

    Gilla

    • Tack, Christina! Den är härlig där den dansar i solen, dillpionen. Jag hade länge tänkt visa en bild på den, jag har tagit bilder av den tidigare, men glömde bort det och bilderna försvann in i arkivet. Men nu så.

      Gilla


Lämna en kommentar