En gång någons dröm…

Av: Jag

27 05, 2014

Etiketter:,

Kategori: båtar, bilder, förfall, foto, foton, natur, photos

18 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:18mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

18 kommentarer på “En gång någons dröm…”

  1. Påminner om när jag var liten. Min pappa hade snickrat ihop en eka alldeles ”egenhändigt” och utan någon som helst plan eller skiss över mått och annat ”bra att veta”. Följden blev en liten grå och otroligt ful eka, vilken såg ut som allt annat än en eka. När han sjösatte den läckte den in vatten och kantrade. Surmulet drog han upp den på land och där låg den under ett par år, hålig och gisten. Alla grannar skrattade åt den, så även vi barn. Och av dess ”vrakliknande utseende” gick den under benämningen ”osten” till pappas stora förtret. 😆
    Kram

    Gilla

    • Haha, eller stackars din far! Det påminner mig om när maken snickrade till en överslaf på förra torpet. Snygg och bra såg den ut att vara, men varje gång man vaknade och satte sig upp i den så slog man huvudet i takbjälken så att man nästan somnade om. Dottern sa: ”Vi kan ju ha den till prydnad!” Prydnaden fick den heta och vi fick alltid komma ihåg att varna den som skulle sova i prydnaden för bjälken.
      Kram

      Gilla

  2. Den ser ut att behöva lite underhåll. Annars lär det bli, ”alle man till pumparna”! Ett tacksamt motiv, som ligger still.

    Gilla

  3. Nästan som en ryggsäck. Ruskigt snyggt färg p båten. En härlig bild.

    Gilla

  4. Den båten verkar numera vara lika tät som en ordinär grind men i sin ungdom lär den ha varit en ett gott flytetyg.

    Gilla

  5. Gillar verkligen ditt båtfoto. Ja den har säkert varit någons dröm en gång. Lite vemodigt.

    Gilla

  6. ”It’s easier to leave than to be left behind.”

    Gilla

  7. En turkosblå båt med en blå stegen! Hur bra kan det bli? 🙂 De ska du till för at hitta så rätt! (dina färger o gammalt föremål)
    Kraaaaaaaam och allt gott till dej!

    Gilla


Lämna en kommentar